Κοσμος

Αμερικανίδα μάνα τίναξε τον γιο της με τέιζερ γιατί βαριόταν να πάει στην εκκλησία (video)

Είπε: «Ο Θεός πάνω από όλα» - Η 40χρονη συνελήφθη χάρη στην καταγγελία του παιδιού της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sharon_dobbuns.jpg

«Ήθελα να του διδάξω να βάζει τον Θεό πάνω απ' όλα», δήλωσε η αμετανόητη μάνα σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο

Αμερικανίδα μητέρα και άνθρωπος βαθιά θρησκευόμενος έφτασε στο σημείο να τινάξει τον γιο της με τέιζερ επειδή δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι για να πάει μαζί της στην εκκλησία για την κυριακάτικη λειτουργία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ABC News η 40χρονη γυναίκα από την Αριζόνα συνελήφθη την περασμένη Κυριακή του Πάσχα για τους καθολικούς μετά από καταγγελία του γιου της, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα του χρησιμοποίησε πάνω του ένα όπλο τέιζερ, προκειμένου να τον ξυπνήσει για να τη συνοδέψει στην εκκλησία.

Η Σάρον Ντόμπινς, η οποία μετά τη σύλληψή της παρέμεινε ένα 12ωρο στη φυλακή προτού αφεθεί τελικά ελεύθερη, διατείνεται ότι απλώς ενεργοποίησε το τέιζερ κοντά στο πόδι του γιου της για να τον τρομάξει με την ηλεκτρική εκκένωση και τον θόρυβο. Οι αστυνομικοί εξέτασαν τον 16χρονο είδαν ξεκάθαρα δύο σημάδια από το όπλο στο πόδι του και έτσι εις βάρος της γυναίκας απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου.

 

 


«Όταν ενεργοποίησα το τέιζερ του φώναξα: "Ξύπνα! Είναι η μέρα του Χριστού!". Δεν νομίζω ότι έκανα τίποτα κακό. Κατά τη γνώμη μου ο Θεός πρέπει να αποτελεί πάντα προτεραιότητα, και απλώς δίδαξα στον γιο μου να σκέφτεται πρώτα εκείνον και μετά όλα τ' άλλα» δήλωσε η αμετανόητη μητέρα στο τοπικό κανάλι KNXV.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ