Κοσμος

Ελέφαντες βρέθηκαν ξαφνικά στη μέση αυτοκινητόδρομου στη νοτιοανατολική Ισπανία (εικόνες, video)

Ανετράπη το φορτηγό τσίρκου που τους μετέφερε και ένα από τα ζώα υπέκυψε στα τραύματά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
elephants_spain.jpg

Πέντε ελέφαντες βρέθηκαν στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου στη νοτιοανατολική Ισπανία, όταν ανετράπη το φορτηγό τσίρκου που μετέφερε τα ζώα.

Δυστυχώς ένας από τους ελέφαντες τραυματίσθηκε σοβαρά και υπέκυψε στα τραύματά του. Άλλοι δύο ελέφαντες έχουν επίσης τραυματισθεί.

Η κυκλοφορία διεκόπη άμεσα από την αστυνομία, καθώς οι υπόλοιποι ελέφαντες άρχισαν να κυκλοφορούν στον αυτοκινητόδρομο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Πόθο Κανιάδα κοντά στο Αλμπαθέτε της περιοχής Μούρθια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό προσπάθησε να κάνει προσπέραση και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα ανατραπεί.



Οι αρχές έστησαν επιχείρηση για την απομάκρυνση των μεγαλόσωμων ζώων από τον αυτοκινητόδρομο. Χρειάστηκε μάλιστα γερανός.



Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε. Η τροχαία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την επιχείρηση απομάκρυνσης των ελεφάντων από τον δρόμο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eurovision 2024: Ένας πολιτικοποιημένος, απολιτικός και αχρείαστος διαγωνισμός
Eurovision 2024: Ένας πολιτικοποιημένος, απολιτικός και αχρείαστος διαγωνισμός

Όταν το κριτήριο για την τέχνη είναι η στάση του καλλιτέχνη απέναντι στα προβλήματα της διεθνούς συγκυρίας, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για διαγωνισμό τραγουδιού

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.