Κοσμος

Η έφηβη Λαγκάρντ κέρδισε το τζακ ποτ του 1 εκ. με το πρώτο λαχείο που αγόρασε στη ζωή της

Η 18χρονη Καναδή ονειρεύεται να γίνει φωτογράφος για το National Geographic

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lotto-quebec.jpg

Η τύχη του πρωτάρη χαμογέλασε για τη νεαρή Σαρλί Λαγκάρντ από το Κεμπέκ του Καναδά. Στις 14 Μαρτίου, την ημέρα που η Σαρλί θα συμπλήρωνε 18 χρόνια ζωής, αποφάσισε για πρώτη φορά να αγοράσει λαχείο. Και με την πρώτη κέρδισε το τζακ ποτ του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Στην τυχερή Σαρλί Λαγκάρντ δόθηκαν οι εξής δύο επιλογές: να πάρει εφ' άπαξ το ποσό του 1 εκ ευρώ (550.000 δολάρια μετά φόρων) ή να λαμβάνει 1.000 δολάρια την εβδομάδα και μάλιστα αφορολόγητα για το υπόλοιπο της ζωής της. Η 18χρονη Καναδή πήρε τη γνώμη ενός οικονομικού συμβούλου και αποφάσισε να πάρει τα 1.000 δολάρια την εβδομάδα.

quebec2.jpg


«Είναι αφορολόγητο, επομένως είναι αντίστοιχο με έναν μισθό μεγαλύτερο των 100.000 δολαρίων ετησίως. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό ξεκίνημα για τη ζωή της νεαρής αυτής κυρίας», δήλωσε στο Canadian Press ο Πατρίς Λαβουά, εκπρόσωπος της εταιρείας λοταρίας.   «Αυτό ήταν το πρώτο λαχείο σε λοταρία που αγόρασε στη ζωή της και της έτυχε να είναι το νικητήριο» πρόσθεσε.  

Η Σαρλί Λαγκάρντ εξέφρασε την επιθυμία να χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για να ταξιδέψει και να επενδύσει στις σπουδές της. «Θέλω να σπουδάσω φωτογραφία. Ένα από τα όνειρά μου είναι να δουλέψω στο National Geographic», είπε η μικρή Λαγκάρντ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ