Κοσμος

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από την οικογένεια Σουμάχερ στον κόσμο που στηρίζει τον Μίκαελ

Πρώτη ανακοίνωση μετά από πολύ καιρό χωρίς καμία αναφορά στην κατάσταση της υγείας του πιλότου της Φεράρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14431872.jpg
EPA/VALDRIN XHEMAJ

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους θαυμαστές για τη στήριξή τους εξέφρασε με ανακοίνωσή της η οικογένεια του επτά φορές πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος κρατιέται με ιατρική παρακολούθηση στη ζωή εδώ και τέσσερα χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι.

Ήταν Δεκέμβριος του 2013 όταν ο Γερμανός πιλότος της Φεράρι υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και έκτοτε δεν είναι σε θέση να περπατήσει ή να μιλήσει.

«Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά την συμπάθεια των οπαδών. Οι άνθρωποι πραγματικά βλέπουν και καταλαβαίνουν (την κατάσταση της υγείας του) ότι δεν πρέπει να μοιράζεται όλο αυτό δημόσια», δήλωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ.


Επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι θα ήθελαν ο κόσμος να σεβαστεί την επιθυμία της, η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ να παραμείνει ένα ιδιωτικό θέμα. Εξ ου και η Σαμπίν Κεμ απέφυγε να αναφερθεί με κάποιο σχόλιο στην υγεία του αθλητή.

Η μόνη ανακοίνωση είχε γίνει τον Ιούλιο του 2014, όταν ο πρωταθλητής της F1 ξύπνησε μετά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν για έξι μήνες και θα μεταφερόταν σε κέντρο αποκατάστασης που είχε δημιουργήσει η οικογένεια στο σπίτι τους στη Γενεύη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ