Κοσμος

Οριστικό το νέο διαζύγιο στην οικογένεια Τραμπ

Μετά από 12 χρόνια γάμου και πέντε παιδιά η Βανέσα και ο Τζούνιορ χωρίζουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-trumpjunior.jpg
Chris Kleponis - Pool/Getty-Ideal Images

Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, του μεγαλύτερου σε ηλικία γιου του Αμερικανού προέδρου, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τη New York Post, η 40χρονη Βανέσα έβαλε μπρος τις διαδικασίες για συναινετικό διαζύγιο, αφού δεν αναμένει να υπάρξει δικαστική μάχη ούτε για την κηδεμονία των πέντε παιδιών του ζευγαριού αλλά ούτε και για τα περιουσιακά τους στοιχεία. Η αίτηση του διαζυγίου έχει ήδη κατατεθεί σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Το ζεύγος Βανέσα-Τραμπ Τζούνιορ παντρεύτηκαν το 2005 και έχουν αποκτήσει μαζί πέντε παιδιά. «Μετά από 12 χρόνια γάμου αποφασίσαμε από κοινού να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους», δηλώνει το ζευγάρι σύμφωνα με την New York Post και ζητά από τον κόσμο και τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους. «Θα τρέφουμε πάντα μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η είδηση για το διαζύγιο έρχεται μία μέρα μετά τις αποκαλύψεις της ίδιας εφημερίδας, σύμφωνα με τις οποίες το ζευγάρι ζούσε εδώ και πολύ καιρό χωριστές ζωές και ότι ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ήταν «μόνιμα απών» από τη ζωή της οικογένειάς τους. Ταξίδευε συνέχεια και όταν ήταν στο σπίτι ασχολούταν μόνο με τα social media.

Υπενθυμίζεται ότι, τον Ιανουάριο του 2017 οι Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και ο αδερφός του, Έρικ, ανέλαβαν την καθημερινή διαχείριση του ομίλου επιχειρήσεων του πατέρα τους, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Τραμπ Τζούνιορ ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την πολιτική και η συμμετοχή του στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα του τον έχει βάλει στο στόχαστρο της εισαγγελικής έρευνας για την ρωσική εμπλοκή στο εκλογικό αποτέλεσμα.  Το 2016, ο Τραμπ Τζούνιορ φέρεται να είχε δεχθεί ένα email από κάποιον που ισχυριζόταν ότι εκπροσωπούσε την ρωσική κυβέρνηση και προσφερόταν να του δώσει ενοχοποιητικές πληροφορίες για την Χίλαρι Κλίντον. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ