Κοσμος

Τραγωδία: Επέστρεφε από bachelor στο Ντουμπάι και σκοτώθηκε σε συντριβή αεροπλάνου (εικόνες)

Κόρη γνωστού Τούρκου επιχειρηματία επέβαινε μαζί με τις φίλες της στο μοιραίο αεροσκάφος που συνετρίβη στο Ιράν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mina-basaran-tragedy.jpg
@minabasaran/Instagram

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους επιβάτες της μοιραίας πτήσης ιδιωτικού τουρκικού αεροσκάφους που συνετρίβη την Κυριακή σε ορεινή περιοχή του Ιράν.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η κόρη ενός επιφανούς Τούρκου επιχειρηματία, η οποία ετοιμαζόταν να παντρευτεί, σκοτώθηκε μαζί με τις φίλες της. Όπως έγινε γνωστό, επέστρεφαν στην Κωνσταντινούπολη από bachelor στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όταν συνέβη το μοιραίο. Πρόκειται για τη Μίνα Μπασαράν, κόρη του επιχειρηματία Χουσεϊν Μπασαράν, η οποία είχε πάει μαζί με τις φίλες της στο Ντουμπάι για να το γιορτάσουν.

?????? #minasbachelorette #bettertogether @buguniform
minabasaran

Best Weekend ??? #bettertogether #minasbachelorette

Η εφημερίδα Hurriyet και τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν ότι το Challenger 604 της καναδικής Bombardier ήταν ιδιοκτησίας της Basaran Holding Company, του πατέρα της Μίνας Μπασαράν. Η κόρη του επιχειρηματία είχε αναρτήσει φωτογραφίες στο Instagram από την παραμονή της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μία από αυτές δείχνει τη στιγμή που ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

⭐️ #minasbachelorette #bettertogether

?????? #bettertogether #minasbachelorette

Η εταιρεία, που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη, δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας, των κατασκευών και του τουρισμού. Ο Μπασαράν έχει επίσης διατελέσει αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Τράμπζονσπορ. Ηλικίας 28 ετών, η άτυχη γυναίκα ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου του πατέρα της.

Εμπειρογνώμονες εκτιμούν πως η συντριβή του ιδιωτικού αεροπλάνου οφείλεται σε φωτιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στον κινητήρα. Στο μοιραίο αεροσκάφος, τύπου Bombardier CL60, επέβαιναν 11 άνθρωποι (8 επιβάτες, 3 μέλη πλήρωμα). Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την πόλη Σαρτζάχ και είχε προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Επί τόπου έσπευσαν συνεργεία διάσωσης που ξεκίνησαν τη διαδικασία ανάσυρσης των πτωμάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ