Κοσμος

Η Σάρον Στόουν έγινε 60 και αποκαλύπτει τα μυστικά της

Τι λέει για τη γυμναστική, τη διατροφή, τη φιλοσοφία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19195235.jpg
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Η Σάρον Στόουν το Σάββατο 10 Μαρτίου έκλεισε τα 60 της χρόνια και για να το γιορτάσει αποφάσισε να κάνει μια αισθησιακή φωτογράφηση για τους New York Times, αποκαλύπτοντας ορισμένα από τα μυστικά της που της εξασφαλίζουν μια τόσο νεανική ακόμη εικόνα.

saron2.jpg

Όπως εξηγεί η διάσημη ηθοποιός, το pilates και η κυκλική προπόνηση είναι αυτά που ευθύνονται για την τόσο καλή της φυσική κατάσταση. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι δεν πίνει καθόλου καφέ και σπανίως πλέον αλκοόλ. 

«Δεν τρώω επεξεργασμένα τρόφιμα. Δεν καταναλώνω καφεΐνη και πολύ σπάνια μπορεί να πιω κάποιο αναψυκτικό ή αλκοόλ. Αλλά τρώω κρέας και μαύρη σοκολάτα. Και βάζω ζάχαρη στο τσάι μου, αν το θελήσω», λέει στη συνέντευξή της. «Τρώω σαν φυσιολογικός άνθρωπος, οτιδήποτε μου κάνει όρεξη».   

Η Στόουν λέει ότι σημασία για εκείνη έχει η εσωτερική ομορφιά και ισορροπία. «Όλα έχουν να κάνουν με την πραγματική εσωτερική ομορφιά. Είναι σημαντικό να έχεις μια φιλοσοφία ή έναν τρόπο ζωής που σε βοηθά να μένεις ισορροπημένος. Για μένα αυτό ήταν ο Βουδισμός. Είναι κάτι που σε φέρνει πίσω στο κέντρο και είναι το κλειδί της γαλήνης και της ομορφιάς- μια εσωτερική αίσθηση εικόνας και κομψότητας».

«Κάνω pilates, έχω μηχάνημα στο σπίτι μου. Ή πάω στο γυμναστήριο και κάνω κυκλική προπόνηση ανάλογα με την διάθεσή μου. Ή απλώς μπορεί να βάλω μουσική και να χορέψω με την ψυχή μου. Δεν είμαι άνθρωπος που θα ανέβει στο διάδρομο και θα κοιτάζει τον τοίχο». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.