Κοσμος

H πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς έκανε μήνυση στον Τραμπ

Η πορνοστάρ ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ δεν είχε υπογράψει την συμφωνία τους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Mήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζοντας ότι είναι άκυρη η συμφωνία εμπιστευτικότητας που υπέγραψε για να μη μιλήσει για τη σεξουαλική της σχέση με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της πορνοστάρ, ισχυρίζεται στην μήνυση που υπέβαλε στο Λος Άντζελες ότι δεν ήταν ο Τραμπ που υπέγραψε τη συμφωνία, αλλά ο προσωπικός δικηγόρος του, Μάικλ Κοέν και ως εκ τούτου η συμφωνία είναι «άκυρη». Με την μήνυση η 38χρονη επιδιώκει να κριθεί άκυρη και μη δεσμευτική από την αμερικανική δικαιοσύνη η συμφωνία εμπιστευτικότητας, ώστε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ το 2006 και το 2007 χωρίς να φοβάται νομικές συνέπειες.

 

 

Στην πολυσέλιδη μήνυση η Ντάνιελς αναφέρει ότι τον Οκτώβριο του 2015 -παραμονές των αμερικανικών εκλογών και σε μια περίοδο που αρκετές γυναίκες έβγαιναν και κατηγορούσαν τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση- εκείνη ετοιμαζόταν να μιλήσει στα ΜΜΕ για τις σεξουαλικές της επαφές με τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο. Υποστηρίζει δε ότι ο Τραμπ και ο δικηγόρος του Κοέν προσπάθησαν «με επιθετικό τρόπο» να το αποτρέψουν.