Κοσμος

Λήξη συναγερμού για τον ύποπτο φάκελο που εστάλη στον Χάρι και τη Μέγκαν

Σημείωμα στο δέμα ανέφερε ότι επρόκειτο για άνθρακα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
markl.jpg
EPA/ROBERT PERRY

Συναγερμός είχε σημάνει στη Σκότλαντ  Γιαρντ μετά το γράμμα με την ύποπτη σκόνη που στάλθηκε στον πρίγκιπα της Βρετανίας Χάρι και στην αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ. 

Η επιστολή στάλθηκε στο Κένσιγκτον στις 12 Φεβρουαρίου και παρελήφθη από τους άνδρες ασφαλείας του παλατιού. Εκείνoι εντόπισαν τη σκόνη και ειδοποίησαν τις αρχές και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Σύμφωνα με τον Guardian η λευκή σκόνη, που υποτίθεται ότι ήταν άνθρακας, όπως έγραφε σχετικό σημείωμα μέσα σε αυτόν, ήταν τελικά ακίνδυνη. 

Μία μέρα νωρίτερα είχε βρεθεί λευκή σκόνη και σε γράμμα που προοριζόταν για το Γουεστμνίστερ. Η αστυνομία ερευνά αν υπάρχει σύνδεση των δύο περιστατικών. 

Η Σκότλαντ  Γιαρντ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της Evening Standard, ιδιαίτερα ανήσυχη, καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν θα παντρευτούν τον Μάιο σε μια τελετή που ήδη μελετάται η φύλαξή της. Οι συγκεκριμένες κινήσεις, αν και αποδείχθηκαν ακίνδυνες, εντείνουν τα σενάρια για απειλές εναντίον του ζευγαριού. Οι νεόνυμφοι θα πρέπει να οδηγήσουν μια δημόσια διαδρομή για να χαιρετίσουν τον κόσμο, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη φύλαξή τους.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.