Κοσμος

Πρώην κουνελάκι του Playboy: «Είχα σχέση με τον Τραμπ» (video, εικόνες)

Νέο εξωσυζυγικό σκάνδαλο, νέος «πονοκέφαλος» για την Μελάνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-trump.jpg
Sara D. Davis/Getty-Ideal Images

Νέα εξωσυζυγική σχέση με την Playmate του 1998  φέρεται να είχε ο νυν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ το 2006, κι ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με την νυν πρώτη κυρία, Μελάνια.

Σύμφωνα με το New Yorker, η ιστορία αποσιωπήθηκε τους μήνες πριν από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο.  Το αμερικανικό περιοδικό αναφέρει ότι ο Τραμπ συνάντησε το πρώην μοντέλο σε πάρτι του Playboy στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του ριάλιτι «The Apprentice» τον Ιούνιο του 2006.
mcdougal17n-1-web.jpg

Το new Yorker συνοδεύει το δημοσίευμα με οκτώ χειρόγραφες σελίδες της ΜακΝτούγκαλ, 46 ετών σήμερα, που επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον νυν αμερικανό πρόεδρο. 

Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου διέψευσε την ιστορία της ΜακΝτούγκαλ, λέγοντας ότι είναι «fake news» κι ότι ουδέποτε ο πρόεδρος είχε σχέση με το πρώην μοντέλο. 
farrow-mcdougal-secondary-1.jpg

Το δημοσίευμα υπογράφει ο Ρόναν Φάροου, γιος της Μία Φάροου και του Γούντι Άλλεν, που υπογράφει και τα δημοσιεύματα που ξεκίνησαν την υπόθεση σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης με πρωταγωνιστή τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.  

«Κοιμήθηκα μαζί σου γιατί μου αρέσεις, όχι για τα λεφτά»

Στο χειρόγραφο, η ΜακΝτούγκαλ αναφέρει ότι μετά το πάρτι είχε τακτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό μεγιστάνα. Το πρώην μοντέλο μιλάει για έναν πολύ έξυπνο και γοητευτικό Τραμπ. «Τόσο ευγενικός άνδρας», γράφει. 
farrow-mcdougal-secondary-2.jpg

Αφότου είχαν ερωτική συνεύρεση σε ένα ιδιωτικό μπανγκαλόου σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς, της πρόσφερε χρήματα. «Τον κοίταξα και είπα “όχι, ευχαριστώ – δεν είμαι τέτοιο κορίτσι”» γράφει. «Κοιμήθηκα μαζί σου επειδή μου αρέσεις. Όχι για τα χρήματα. Μου είπε: είσαι ξεχωριστή». 

Η σχέση τους, υποστηρίζει, κράτησε για 9 μήνες, ενώ ο Τραμπ είχε ήδη αποκτήσει τον Μπαρόν με τη Μελάνια. 

Πάντως η υπόθεση δεν βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Το Νοέμβριο του 2016, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, η Wall Street Journal έγραψε ότι η εκδοτική εταιρεία American Media, Inc. είχε δώσει 150.000 δολάρια για να έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα των αποκαλύψεων. Ωστόσο, σύμφωνα με τον New Yorker, η εταιρεία, ο πρόεδρος της οποίας χαρακτηρίζει τον Τραμπ προσωπικό του φίλο, έθαψε τις αποκαλύψεις, καθώς εκπρόσωπός της υποστήριξε ότι «δεν τις έβρισκαν αξιόπιστες». 

Οι αποκαλύψεις έρχονται μετά τις καταγγελίες για την εξωσυζυγική σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με την ηθοποιό αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, που υποστήριξε ότι είχε σχέση με τον Τραμπ το 2006, ένα χρόνο μετά το γάμο του με τη Μελάνια και λίγο μετά τη γέννα του γιου τους, Μπαρόν. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ