Κοσμος

Πτώση τουρκικού αεροπλάνου στη Σμύρνη

Νεκροί και οι δύο πιλότοι

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1600-750_breaking-news.jpg

Νεκροί είναι οι δύο πιλότοι του στρατιωτικού αεροσκάφους, τύπου sf 260d, το οποίο είχε απογειωθεί το πρωί της Παρασκεής από τη βάση Τσιγκλί, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Doğan.

Η ίδια πηγή μεταδίδει ότι η πτώση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Το αεροσκάφος κατέπεσε στην επαρχία της Σμύρνης. Τα συντρίμμια του αεροπλάνου εντοπίστηκαν τρία χιλιόμετρα από τη στρατιωτική εγκατάσταση.

Τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στην περιοχή, φέρονται να εντόπισαν εκεί και τις σορούς των δύο χειριστών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολεκσάνδρα Ματβιϊτσούκ: «Η κατοχή δεν είναι ειρήνη - είναι ο ίδιος πόλεμος σε άλλη μορφή»
Μία δασκάλα διδάσκει στο χιόνι, ένας φιλόσοφος δίνει διαλέξεις σε ποντίκια: Ουκρανικές πράξεις αντίστασης

«Η κατοχή είναι ο ίδιος πόλεμος, απλώς σε άλλη μορφή», τόνισε η Ολεκσάνδρα Ματβιϊτσούκ που επιμένει: «Η κούραση είναι πολυτέλεια - αν χάσουμε, παύουμε να υπάρχουμε»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY