Κοσμος

Σύμβουλος Ερντογάν: Η Ελλάδα είναι μύγα μπροστά στον γίγαντα-Τουρκία (video)

«Οι Αμερικάνοι συμβουλεύουν την Αθήνα να επιτεθεί στην Άγκυρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
trt.jpg

Την εκτίμηση ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί εναντίον της Τουρκίας εξέφρασε ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ συμπληρώνοντας ωστόσο πως η χώρα μας δεν μπορεί να τα βάλει με την Τουρκία καθώς θα ήταν σαν «μια μύγα να πάει να παλέψει με έναν γίγαντα» και προειδοποίησε την Ελλάδα ότι οι συνέπειες που θα υποστεί θα είναι τρομερές.

Συγκεκριμένα, ο Γιγκίτ Μπουλούτ, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΤRT αναφερόμενος στο περιστατικό στα Ίμια, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, ενώ ο στρατός της χώρας διεξάγει επιχειρήσεις στην Συρία. Σημείωσε μάλιστα, ότι σε μια τέτοια περίπτωση η απάντηση της Άγκυρας θα είναι σκληρή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιγκίτ Μπουλούτ είχε δηλώσει στις αρχές του μήνα πάλι στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ότι: «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ