- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κι άλλος γάμος στο Μπάκιγχαμ (εικόνες)
Η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της
Η πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β', θα παντρευτεί το φθινόπωρο τον Τζακ Μπρούκσμπανκ, διευθυντή φημισμένου νυκτερινού κέντρου του Λονδίνου, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Γιορκ έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Κύριο Τζακ Μπρούκσμπανκ. Η Αυτής Υψηλότητα Πριγκίπισσα Ευγενία και ο Κ. Μπρούκσμπανκ αρραβωνιάστηκαν στη Νικαράγουα νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο γάμος θα τελεστεί το φθινόπωρο του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου» στον πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα.
Στο ίδιο παρεκκλήσι θα τελεστεί και ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.
Η 27χρονη Ευγενία του Γιορκ είναι η δεύτερη και μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκισουν. Ο 57χρονος Δούκας του Γιορκ είναι το τρίτο παιδί της Ελισάβετ Β' και δεύτερος γιός της-- μετά τον 69χρονο πρίγκιπα-διάδοχο Κάρολο και την 67χρονη πριγκίπισσα Άννα. Το τέταρτο και τελευταίο παιδί της βασίλισσας είναι ο 53χρονος πρίγκιπας Έντουαρντ.
Η εγγονή της βασίλισσας και όγδοη στη σειρά διαδοχής στο θρόνο έχει επτά χρόνια σχέση με τον 31 ετών Τζακ Μπρούκσμπανκ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κάνοντας σκι στο χιονοδρομικό θέρετρο Βερμπιέ, στην Ελβετία, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.
Η Ευγενία και ο Τζακ πήγαν στο Μπαλμόραλ, στην κατοικία της βασίλισσας στη Σκωτία, με αφορμή το πάρτι για τα 32α γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι που γιορτάστηκαν εκεί, όπου η βασίλισσα τούς έδωσε την ευχή της για το γάμο τους. Στο πάρτι του πρίγκιπα Χάρι ήταν καλεσμένη και η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.
Ο Τζακ είναι διευθυντής του κλαμπ και μπαρ Mahiki στο Λονδίνο, ενός κέντρου διασκέδασης που φημίζεται για τη διάσημη πελατεία του. Ο ίδιος ονειρεύεται να δημιουργήσει μια αλυσίδα παμπ. «Αυτό είναι το όνειρό μου από τότε που ήμουν 18 ετών», είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily Mail.
Οι γονείς του είναι η Νίκολα και ο Tζορτζ Μπρούκσμπανκ. Ο πατέρας του έχει εργαστεί ως ορκωτός λογιστής και διευθυντής εταιρίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπόθεση αφορά τη φωτογραφία του 1972, με τίτλο «The Terror of War»
Μετά από λίγο νέο μήνυμα έκανε λόγο για λήξη
Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε να αποφευχθεί χερσαία επίθεση στο Λίβανο και επιστροφή στην εκεχειρία
Ίσραελ Κατς: «Λόγω των εξελίξεων έπρεπε να τα επισπεύσουμε όλα για τον Φεβρουάριο»
Εκατό χιλιάδες εγκατέλειψαν την πόλη μέσα σε δύο ημέρες πολέμου
Η Μαδρίτη αρνείται κατηγορηματικά ισχυρισμούς του Λευκού Οίκου για συνεργασία με τον αμερικανικό στρατό
Υπάρχουν υποψίες ότι τις δολοφόνησε με σύριγγες που περιείχαν αέρα
Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους
Απρόσμενη αποσύνδεση της μονάδας Antonio Guiteras προκάλεσε εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σε Αβάνα και επαρχίες
Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ότι θα ήταν πιο ωφέλιμο να επικεντρωθεί στις αναδυόμενες νέες αγορές
Ο Λευκός Οίκος εξετάζει ασφάλεια στα στενά του Χορμούζ και τη διαδοχή Χαμενεΐ
Είχε προηγηθεί η απειλή Τραμπ για διακοπή των εμπορικών σχέσεων με τη Μαδρίτη
Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας δεν διευκρίνισε από πού προέρχεται η επίθεση
Διάγγελμα για την κρίση στην περιοχή, με μέτρα ασφάλειας, σύστημα τηλεειδοποίησης και επαφές με ΕΕ
Τέσσερα αδέλφια τον κατηγορούν για κακοποίηση τη δεκαετία του ’90
Ολική διακοπή ρεύματος σε όλες τις επαρχίες του Ιράκ - Έρευνα για τα αίτια
Ιστορική αναχαίτιση ανακοίνωσε το Ισραήλ, με την πρώτη κατάρριψη επανδρωμένου αεροσκάφους από F-35
«Οι επιχειρήσεις αυτές θα πρέπει να έχουν αμυντικό χαρακτήρα», τόνισε ο πρωθυπουργός Μοντενέγκρο
Προτεραιότητα για το Βερολίνο αποτελούν οι πολίτες και οι στρατιώτες στην περιοχή
Διαψεύδει η Τεχεράνη: «Απόλυτα ψευδές το δημοσίευμα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.