Κοσμος

Ο πρώτος Ισλανδός πορνοστάρ

Η γυναικοκρατούμενη Ισλανδία διαθέτει πλέον τον δικό της διάσημο άντρα πορνοστάρ με διεθνή καριέρα

112491-222742.jpg
Μυρσίνη Λιοναράκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pro.jpg

Ο Stefan Octavian Gheorghe είναι ο πρώτος γνωστός πορνοστάρ της μακρινής και απομονωμένης Ισλανδίας. Είναι γεννημένος στη Ρουμανία και υιοθετημένος από Ισλανδούς γονείς και δεν είναι η μοναδική περίπτωση αφού για μία εποχή υπήρξε μία έντονη τάση οι Ισλανδοί να υιοθετούν ορφανά παιδιά από την συγκεκριμένη χώρα. Πριν γίνει γνωστός ως πορνοστάρ, ο Stefan Octavian Gheorghe απόλαυσε τα δικά του 15 λεπτά δημοσιότητας όταν βγήκε σε ένα γνωστό τηλεοπτικό σόου σε μεγάλο εθνικό κανάλι αναζητώντας την πραγματική του μητέρα. Χάρη στην εκπομπή αυτή που λέγεται «Ψάχνοντας για ρίζες», ο νεαρός κατάφερε να εντοπίσει πράγματι την αληθινή του μητέρα στη Ρουμανία. Η μικρή αυτή δόση δημοσιότητας όμως ήταν και ευκαιρία πολλοί να ξεψειρίσουν το παρελθόν του και τη ζωή του και γρήγορα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι εμπλέκεται με την βιομηχανία πορνό. «Μάλλον τελικά έγινα διάσημος για δύο πράγματα εντελώς διαφορετικά σχεδόν συγχρόνως», παραδέχεται μιλώντας σε ισλανδική εφημερίδα.

Το επαγγελματικό όνομα είναι Charlie Keller και το απέκτησε αφού άρχισε να βλέπει την καριέρα του πιο σοβαρά. Μπήκε στον χώρο των πορνό ταινιών όταν ήταν μόλις 20 ετών, ενώ πριν ζούσε μία κανονική, παραδοσιακή ζωή από την ηλικία των 3 ετών όπου και υιοθετήθηκε και βρέθηκε στο απομακρυσμένο νησί. Ίσως η πιο κλασσική ερώτηση που έρχεται σε όλους είναι πως μπορεί κάποιος που ζει μία παραδοσιακή οικογενειακή ζωή σαν παιδί, να μπλέξει ξαφνικά με τον κινηματογράφο και μάλιστα τον πορνό κινηματογράφο. Η ιστορία του Stefan Octavian Gheorghe αποδεικνύει ότι τα πιο τυχαία γεγονότα μπορεί να ανοίξουν τις πιο απίστευτες πόρτες στη ζωή.
1.jpg

«Είχα πάει με έναν φίλο ταξίδι στην Βαρκελώνη και ενώ περάσαμε τέλεια, δεν βρήκαμε εισιτήρια να επιστρέψουμε μαζί στην Ισλανδία και έτσι έφυγε πρώτος. Βολτάροντας στην πόλη, ξεχάστηκα, μπέρδεψα τις ημερομηνίες και τελικά έχασα την πτήση μου. Κάπως τυχαία λοιπόν βρέθηκα κολλημένος στην Ισπανία όπου δεν γνώριζα κανέναν. Είπα στον εαυτό μου “ψυχραιμία” και αποφάσισα να συνεχίσω τις βόλτες μέχρι την επόμενη πτήση. Περπατώντας στην παραλία, γνώρισα τυχαία δύο τύπους και πιάσαμε κουβέντα. Ο ένας ήταν πορνοστάρ και ο άλλος παραγωγός που δουλεύει για μεγάλες εταιρίες. Τους γνώρισα έτσι απλώς περπατώντας στην παραλία και έτσι τυχαία ξεκίνησαν όλα». Παραδέχεται ότι ο παραγωγός τον γοήτευσε αμέσως και ενώ αρχικά ήταν διστακτικός, τελικά είπε το ναι να δοκιμάσει την τύχη του. «Γλυκάθηκα γρήγορα, τα λεφτά που μπορεί να βγάλει κανείς δουλεύοντας εκεί είναι πολλά και εύκολα».

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας όταν ξεκίνησε να εργάζεται τον περιέγραφαν ως «όμορφο και γυμνασμένο νεαρό που ζει στην Ισλανδία αλλά έχει ταξιδέψει αρκετά στην Ευρώπη». Αναφέρεται ότι έχει κάνει ήδη κάποια βίντεο για λογαριασμό της «με μερικά από τα πιο καυτά αγόρια» τα οποία θα κυκλοφορήσουν σύντομα και σαν hint αναφέρει ότι «δεν μπορούμε να πούμε πολλά ακόμα αλλά σας λέμε ότι δείχνει αναθεματισμένα σέξι με στολή!».

Το πρώτο του γύρισμα έγινε στην Πράγα. Θυμάται ότι δεν του ήταν εύκολο, βασικά γιατί ο συμπρωταγωνιστής του δεν του άρεσε καθόλου. Τώρα πια, έχει προχωρήσει και όλο προκύπτουν νέες δουλειές. Συνεργάζεται με μία εταιρία που λέγεται Staxus όπου δουλεύει περισσότερο σαν ατζέντης με αρμοδιότητα να εντοπίζει πιθανούς πορνοστάρ. «Ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και γνωρίζω πάρα πολλούς διαφορετικούς και συχνά ενδιαφέροντες ανθρώπους», εξηγεί.

Για τον Stefan Octavian Gheorghe τώρα πια που έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι, είναι εύκολο να ομολογήσει ότι δεν είναι όπως τα περίμενε. «Είναι ένας άλλος κόσμος, εντελώς διαφορετικός. Είναι όλα ψεύτικα. Σε όλες αυτές τις ταινίες δεν κάνουν αλήθεια σεξ. Άσε που πολλοί επαναλαμβάνουν την καραμέλα ότι όσοι δουλεύουν στην βιομηχανία πορνό παίρνουν ναρκωτικά και πίνουν πολύ. Καμία σχέση! Η εταιρία που δουλεύω εγώ είναι σοβαρή και οι όροι εντελώς επαγγελματικοί. Τα ναρκωτικά είναι απαγορευμένα και περνάμε όλοι οι ηθοποιοί συχνά τεστ για να αποδεικνύουμε ότι είμαστε καθαροί». Περιγράφει επίσης ότι σε όλα τα γυρίσματα της εταιρίας αλλά και άλλων «σοβαρών εταιριών» υπάρχει γιατρός στο στούντιο. «Κάποιος πρέπει να ξέρει επιστημονικά πως λειτουργεί ένας πέος αλλά και όλη η υπόθεση της σεξουαλικής συνεύρεσης».

Η διπλή του καταγωγή μάλλον μόνο θετικό είναι για την καριέρα του αφού κατάφερε γρήγορα να γίνει γνωστός και να κάνει όνομα και στην Ισλανδία και στην Ρουμανία όπου τα μέσα ασχολήθηκαν ιδιαίτερα μαζί του. Η φωτογραφία του μάλιστα γέμισε και τις σελίδες κουτσομπολίστικων εντύπων που αναλύουν διάφορα σενάρια για την προσωπική του ζωή και ψάχνουν τα μυστικά του. «Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα φαίνεται να έχει σχέση με έναν νεαρό και μένει να δούμε αν είναι Ρουμάνος όπως και ο ίδιος γιατί Ισλανδός δεν φαίνεται», γράφει ένα περιοδικό. Πράγματι στον λογαριασμό του στο twitter (ως Charlie Keller πάντα) @CharlieKeller97 ανεβάζει συχνά φωτογραφίες του με άλλους άντρες αλλά και selfies και μικρά βιντεάκια εντελώς ακατάλληλα για ανηλίκους.

Στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, ο Gheorghe βρέθηκε στο σπίτι του στην Ισλανδία για να γιορτάσει με τους δικούς του και την οικογένειά του. Ευτυχώς, δηλώνει, κατάφερε να ξεκουραστεί αφού γενικά είναι εργασιομανής και οι ρυθμοί του είναι εξαντλητικοί. «Ταξιδεύω σε τόσες χώρες, ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί και προσπαθώ να ζω συντηρητικά και να προσέχω τον εαυτό μου». Ο μεγαλύτερος του φόβος είναι να μην κολλήσει κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα. «Δεν είναι ότι το σκέφτομαι συνέχεια αλλά συχνά η βιομηχανία πορνό με τρομάζουν και νοιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι. Αλλά ξέρω ότι αφού μπήκα στο παιχνίδι πρέπει να παίξω και προσπαθώ απλώς να είμαι πολύ προσεκτικός και να προστατεύω τον εαυτό μου»

Με την ευκαιρία της παραμονής του στην Ισλανδία για αυτές τις λίγες μέρες, έδωσε μία συνέντευξη και ρωτήθηκε για τους στόχους του για τη νέα χρονιά. «Θέλω να στηρίξω την εταιρία και να συμβάλω να πάει καλά και να μεγαλώσει. Όνειρό μου είναι να ανοίξω ένα στούντιο casting στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Μεγαλύτερό μου όνειρο όμως είναι να κερδίσω ένα βραβείο στην τελετή απονομής βραβείων πορνό φέτος», λέει.
2_1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ