- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πατέρας 4 παιδιών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και μετά κρεμάστηκε
Επειδή έλαβε ένα ανώνυμο σημείωμα ότι τον απατά
Ο 65χρονος ιδιοκτήτης tea shop στη Μεγάλη Βρετανία Ρίτσαρντ Πίτκιν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στον λαιμό την 58χρονη σύζυγό του Σάρα μέσα στο σπίτι τους στο Στόουμαρκετ στο Σάφολκ κι έπειτα κρεμάστηκε.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Πίτκιν που ήταν παντρεμένος με τη Σάρα επί 37 χρόνια, έλαβε καρφιτσωμένο στην πόρτα του ένα ανώνυμο σημείωμα στο οποίο αναγραφόταν πως η Σάρα τον απατούσε, διατηρώντας σχέση με άλλον άνδρα τους τελευταίους μήνες.
Τότε, ο 65χρονος φέρεται να είπε σε έναν από τους γιους του (είχε τέσσερα παιδιά), τον Τόμι να φύγει από το σπίτι, προκειμένου να συζητήσει με τη Σάρα τα οικονομικά, καθώς το ζευγάρι φέρεται να ήταν σε διάσταση για κάποιο χρονικό διάστημα.
Όταν έπειτα από λίγο, ο Τόμι επέστρεψε διαπίστωσε πως η πόρτα είχε σφραγιστεί από μέσα, ώστε να μην μπορεί κάποιος που έχει κλειδιά να την ανοίξει. Έτσι, κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα τα πτώματα των δύο συζύγων κι ένα σημείωμα στην πόρτα.
Σημειώνεται ότι οι δύο σύζυγοι αν και δεν είχαν πάρει διαζύγιο φέρονταν να ήταν σε διάσταση, με τη Σάρα να είναι αυτή που είχε πάρει αυτή την απόφαση. Ωστόσο, συνέχιζαν να διατηρούν από κοινού το tea shop.
Σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά το έγκλημα (26 Φεβρουαρίου) ανακοινώθηκε επίσημα από τον εισαγγελέα του Σάφολκ πως ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι η Σάρα Πίτκιν δολοφονήθηκε άγρια από τον εν διαστάσει σύζυγό της και πως ο θάνατος του Ρίτσαρντ Πίτκιν οφείλεται σε αυτοκτονία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε πρόκειται να τεθεί σε ισχύ
Εκτός ελέγχου περισσότερες από 200 πυρκαγιές - Στον «αέρα» ο τελικός του Μουντιάλ;
Η παρένθετη μητρότητα απαγορεύεται στη Γερμανία
Οι γυναίκες της Δυτικής Όχθης μιλούν για τη βία, τον εκτοπισμό και τα εμπόδια στην περίθαλψη
Στο πραγματικό καναδικό σπίτι έμειναν για λίγο οι Λόρελαϊ και Ρόρι Γκίλμορ
Δεξαμενόπλοια «πήραν φωτιά» στο νότιο τμήμα του στενού του Ορμούζ
Η αποκάλυψη της Le Figaro
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ συνέστησε ψυχραιμία στους κατοίκους
Η υπόθεση αφορά την έκρηξη που σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου σε πολυκατοικία
Το υπουργείο Άμυνας των Φιλιππίνων χαρακτήρισε το βίντεο ως «περιφρονητική προπαγάνδα»
Ο υγειονομικός συναγερμός ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου
Ποιες είναι οι επιλογές του προέδρου των ΗΠΑ
Προειδοποίηση για τσουνάμι – Πιθανότητα να πληγούν παράκτιες περιοχές
Η ανακοίνωση της κεντρικής στρατιωτικής διοίκησης των ΗΠΑ
«Θα προσπαθήσουμε ξανά την επόμενη εβδομάδα», λέει ο Έλον Μασκ
Η ανάρτησή της συγκέντρωσε εκατοντάδες μηνύματα στήριξης από φίλους και συναδέλφους
Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε Ελ Σλαβαδόρ και Γουατεμάλα
Κυβερνητικός ανασχηματισμός από τον Ζελένσκι εν μέσω πολέμου
«Να έχετε εμπιστοσύνη στον γαλλικό λαό», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.