Κοσμος

Πάγωσε η Ινδία. Θύμα βιασμού και άγριας δολοφονίας ένα κοριτσάκι 6 ετών

24 ώρες και καμία σύλληψη - Μία εβδομάδα και πέντε χρόνια μετά τον ομαδικό βιασμό της 23χρονης σε λεωφορείο στο Δελχί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
baby_india.jpg

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας και των ανακριτικών αρχών για την αναζήτηση του δράστη ή των δραστών του βιασμού και της άγριας δολοφονίας ενός παιδιού έξι ετών στο βόρειο κρατίδιο Χαριάνα της Ινδίας.

Η σορός του παιδιού βρέθηκε κοντά στο σπίτι του, από όπου το είχαν απαγάγει το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου.  Τα τραύματα που έφερε το άτυχο κορίτσι ήταν τόσο τρομακτικά που θύμισαν σε πολύ κόσμο τον προ πενταετίας ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας σε λεωφορείο στο Δελχί.

Η μητέρα της 6χρονης μικρής δήλωσε στο BBC ότι έχουν περάσει 24 ώρες χωρίς καμία σύλληψη. Τόνισε ότι θέλουν να αποδοθεί η δικαιοσύνη και ζητούν να εμπλακούν στην έρευνα οι ομοσπονδιακές αρχές καθώς δεν έχουν εμπιστοσύνη στην τοπική αστυνομία.

Η αστυνομία ανακρίνει τρεις συγγενείς του πατέρα του παιδιού, αλλά δεν έχει μέχρι στιγμής προχωρήσει σε συλλήψεις. Ο πατέρας της 6χρονης δήλωσε ότι το βράδυ που απήγαγαν το παιδί του έλειπε στη δουλειά του. Η σύζυγός του συνειδητοποίησε ότι έλειπε ένα από τα παιδιά του το επόμενο πρωινό. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, δύο αγόρια και το κοριτσάκι που δολοφονήθηκε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ