Κοσμος

14χρονος καυχιέται για το σεξ με την 32χρονη δασκάλα του και τη στέλνει στη φυλακή

Η μητέρα του αγοριού είναι νεκρή και ο πατέρας του κατάδικος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αρχικά, τον περασμένο Αύγουστο συμμαθητής του 14χρονου ισχυρίστηκε ότι είδε ένα βίντεο που πόσταρε το αγόρι στο Snapchat όπου φαίνεται η 32χρονη, καθώς και άλλα άτομα. 

Ο συμμαθητής ρώτησε τον 14χρονο αν η γυναίκα στο βίντεο ήταν «κυρία Κιόττα» και αυτός, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, απάντησε: «Ναι... φίλε, κάνω σεξ μαζί της και κάνουμε τρίο τις τελευταίες δύο εβδομάδες (στο σπίτι της)». Τα έγγραφα δεν έδειξαν αν συμμετείχαν άλλοι μαθητές ή ενήλικα άτομα.

Στη συνέχεια, ο συμμαθητής του 14χρονου πληροφόρησε έναν ενήλικα για την απάντηση του παιδιού και άμεσα αυτός ενημέρωσε την Υπηρεσία Προστασίας Παιδιού.

Η Κιόττα συνελήφθη και η αστυνομία έβγαλε ένταλμα έρευνας για το σπίτι της. Στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκαν ένα σκισμένο σημείωμα που απευθυνόταν στον σύζυγό της, στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς τη σχέση της με το αγόρι. Ο  σύζυγος της δασκάλας έχει υποβάλλει αίτηση διαζυγίου και τώρα έχει την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών της.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του 14χρονου είναι νεκρή και ο πατέρας του είναι στη φυλακή. Ένας συγγενής που τον φροντίζει, δήλωσε ότι η Κιόττα περιέγραφε τον εαυτό της ως ο μέντοράς του, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του βελτιωνόταν και, αρχικά, ο ίδιος ότι την εμπιστευόταν ως δασκάλα του, όμως στη συνέχεια κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η Κιόττα έχει βγει από την φυλακή, αφού πλήρωσε εγγύηση  και περιμένει τη δίκη της.