Κοσμος

Κορίτσι, 17 ετών, δέχθηκε 3 σεξουαλικές επιθέσεις από 3 διαφορετικούς άνδρες σε μία ώρα στο ανατολικό Λονδίνο (video, εικόνες)

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες δύο υπόπτων που «έπιασαν» κάμερες ασφαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376584-777388.jpg

Έφηβη, 17 ετών, δέχθηκε τρεις σεξουαλικές επιθέσεις από τρεις διαφορετικούς άνδρες ενώ επέστρεψε σπίτι της από μια νυχτερινή έξοδο με τους φίλους της στο ανατολικό Λονδίνο.

Ειδικότερα, η αστυνομία επισημαίνει ότι οι επιθέσεις σημειώθηκαν στην περιοχή Μπέθναλ Γκριν. Η 17χρονη βρέθηκε σε κακή ψυχολογική κατάσταση από περαστικό που ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Σύμφωνα με την αστυνομία το κορίτσι βρέθηκε ναρκωμένο.

βιασμός στο Λονδίνο

Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί φωτογραφίες δύο ανδρών που «έπιασαν» κάμερες ασφαλείας και φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση των σεξουαλικών επιθέσεων στο ανατολικό Λονδίνο, οι οποίες σημειώθηκαν το βράδυ της 29ης προς την 30η Σεπτεμβρίου. 

«Πρόκειται για αποτρόπαια πολλαπλή σεξουαλική επίθεση σε μια νεαρή γυναίκα που απλά επέστρεφε σπίτι της μετά τη νυχτερινή της έξοδο», δήλωσε η επιθεωρητής Σούζαν Τζόρνταν. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που παρενέβησαν για να τη βοηθήσουν και ενδεχομένως εμπόδισαν να συνεχιστεί το μαρτύριό της ακόμα περισσότερο. Πιστεύουμε ότι δύο από τις τρεις ήταν πολύ σοβαρές σεξουαλικές επιθέσεις και είμαστε αποφασισμένοι να βρούμε τους δράστες των τρομακτικών αυτών εγκλημάτων», πρόσθεσε η Βρετανή αστυνομικός.

Η πρώτη επίθεση φαίνεται να έγινε στην οδό Cambridge Heath. Ένας άνδρας που φορούσε μαύρα ρούχα, φαίνεται από κάμερα ασφαλείας να αρπάζει την 17χρονη. Κοντά στο σημείο όπου έγινε η επίθεση βρέθηκαν κομμάτια από το μπλουζάκι της ανήλικης, όπως γράφει το ρεπορτάζ της βρετανικής The Sun.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας συλλαμβάνουν την ανήλικη να σκοντάφτει στη Mint Street. Την ακολουθούσε ένας άνδρας με γένια σε αγωνιστικό ποδήλατο. Την ακολούθησε κατά μήκος της Mint Street, στην Three Colts Lane και προς τον σταθμό Bethnal Green OVerground.

βιασμός στο Λονδίνο

Η επόμενη κάμερα «έπιασε» έναν στην Corfield Street. Λίγο αργότερα φαίνεται ο άνδρας να απομακρύνεται από την περιοχή. Η 17χρονη, που τα ρούχα της είναι μισοσκισμένα, καταγράφεται από την κάμερα λίγο αργότερα και προχωρά προς την Corfield Street. Λίγα λεπτά αργότερα, στις 12:45, οι ερευνητές πιστεύουν ότι δέχτηκε τρίτη επίθεση, πιθανότατα με τη συμμετοχή δύο ή τριών ανδρών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ