Κοσμος

Κλόουν - δολοφόνος σκότωσε την αντίζηλό της για να παντρευτεί τον άντρα της

Η δολοφονία διαλευκάνθηκε μετά από 27 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
374610-773199.jpg

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Βιρτζίνια, η 54χρονη σήμερα Sheila Keen Warren, ντύθηκε πριν από 27 χρόνια, το 1990, κλόουν και αφού επιτέθηκε στη σύζυγο του άνδρα με τον οποίο διατηρούσε κρυφή ερωτική επαφή, την πυροβόλησε και τη σκότωσε. 

Η «δολοφόνος κλόουν» φόρεσε πορτοκαλί περούκα, έβαψε λευκό το πρόσωπό της, τα χείλια της κόκκινα και οδήγησε με το λευκό Κράισλερ μέχρι την κατοικία της Marlene και του Michael Warren, στο Wellington της Βιρτζίνια.

Η Marlene, σε ηλικία 40 χρόνων την εποχή εκείνη, άνοιξε την πόρτα, περπατώντας μαζί με τον 21χρονο γιο της και τους φίλους του, οι οποίοι έφευγαν από το σπίτι. Τότε εμφανίστηκε η γυναίκα που ήταν ντυμένη κλόουν, κρατώντας πολύχρωμα μπαλόνια. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο κλόουν έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε στο πρόσωπο τη 40χρονη γυναίκα.

Ο ήχος του πυροβολισμού ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση, με συνέπεια ο 21χρονος να επιστρέψει και να διακρίνει τον κλόουν την ώρα που απομακρυνόταν. Κάλεσε αμέσως το 911. Πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και άρχισε να αναζητεί το λευκό Κράισλερ, αλλά δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Την ώρα της δολοφονίας, ο πατριός του και «Μήλον της Έριδος», βρισκόταν καθ' οδόν για το καζίνο του Μαϊάμι. Η 40χρονη Marlene πέθανε δύο ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο

Οι ερευνητές της αστυνομίας βρήκαν το λευκό Κράισλερ, αλλά κανένα δείγμα από DNA, ώστε να το συνδέσουν με τον ύποπτο δολοφόνο. Δεν βρέθηκαν επίσης αποτυπώματα, ούτε το όπλο του εγκλήματος. Βρήκαν ωστόσο ποροτκαλί τρίχες, από την περούκα του κλόουν. Όπως αποδείχθηκε, το Κράισλερ ήταν κλεμμένο, από τη μάντρα αυτοκινήτων του Michael Warren, στην επιχείρηση του οποίου εργαζόταν η 27χρονη ερωμένη. 

Δώδεκα χρόνια μετά, το 2002, ο σύζυγος και η ερωμένη του παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας. Το ζεύγος Warren είχε προβλήματα, καθώς η Marlene είχε αποκαλύψει στους συγγενείς της ότι θέλει να χωρίσει με τον σύζυγό της, αλλά φοβάται πως θα τη σκοτώσει. Ο σύζυγος τελικά οδηγήθηκε στη φυλακή, αλλά όχι για τη δολοφονία της γυναίκας, αλλά για απάτες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ