Κοσμος

Νικολά Σαρκοζί : «Η Μπριζίτ είναι σούπερ - O Eμανουέλ Μακρόν πολύ μόνος»

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας  εκμυστηρεύτηκε ότι σε όλη της τη ζωή ψήφιζε Σαρκοζί δαγκωτό

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372387-769037.jpg
EPA/YOAN VALAT

Με αφορμή την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων το 2024 από τη Γαλλία, ο Εμανουέλ Μακρόν πήρε μια πρωτοβουλία που συζητήθηκε ιδιαίτερα θετικά στο γαλλικό Τύπο, αλλά και μεταξύ των ψηφοφόρων.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας προσκάλεσε στο προεδρικό μέγαρο τους δύο πρώην προέδρους, Φρανσουά Ολάντ και Νικολά Σαρκοζί, προκειμένου να πανηγυρίσουν το ευχάριστο γεγονός.  

«Κίνηση δημοκρατικής κομψότητας αλλά και σημάδι πολιτικής ευελιξίας» θεώρησαν  την πρωτοβουλία Μακρόν τα γαλλικά ΜΜΕ και υπενθύμισαν ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του είχε ευχαριστήσει όλους τους προκατόχους του, κάνοντας ιδιαίτερα αναφορά στον καθέναν ξεχωριστά.

Σύμφωνα με κυριακάτικο δημοσίευμα του γαλλικού Τύπου ο Σαρκοζί ήταν πολύ ικανοποιημένος γι αυτή την πρόσκληση. Ωστόσο, αν και ουδέποτε δεν του έκανε αρνητική κριτική, λέγοντας μάλιστα ότι αν κερδίσει τις εκλογές θα είναι ιδιοφυία, αυτή τη φορά είχε μια παρατήρηση να κάνει στον Μακρόν.

Ο Σαρκοζί βρήκε τον Εμανουέλ «πολύ μόνο», ενώ αντίθετα η Μπριζίτ του φάνηκε «σούπερ»  και δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι εκείνη του εκμυστηρεύτηκε ότι σε όλη της τη ζωή ψήφιζε Σαρκοζί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ