Κοσμος

Ο Μακρόν εξομολογείται γιατί αγαπάει την Μπριζίτ: «Είναι το λιμάνι μου» (video)

Σε συνέντευξή του στην Κριστιάν Αμανπούρ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373150-770573.jpg
Pascal Le Segretain / ideal / Getty Images

Η σχέση του Εμμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγό του Μπριζίτ τράβηξε γρήγορα το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και της κοινής γνώμη, για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας και την αντισυμβατική εικόνα τους γενικότερα.

Ο Γάλλος πρόεδρος μίλησε, σε μια σπάνια εξομολόγησή του,  στην Κριστιάν Αμανπούρ,  για τη σύζυγό του με εξαιρετικά τρυφερά λόγια . 

«Η αγάπη είναι μέρος της ζωής μου, είναι η ισορροπία μου. Και δεν πιστεύω πως χτίζεις κάτι καλό αν δεν φέρεσαι σωστά, αν δεν είσαι ισορροπημένος ή δυνατό ζευγάρι. Είμαι με τη σύζυγό μου εδώ και δεκαετίες».

 

Όταν η Κριστιάν Αμανπούρ ρώτησε τον Μακρόν πόσο σημαντικό είναι κάτι τέτοιο για εκείνον, απάντησε ως εξής:

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό. Για την προσωπική μου ισορροπία και για να έχω κάποιον να μου λέει την αλήθεια.  Η αλήθεια είναι πολύ σημαντική  πρόκληση.  Για μένα είναι σημαντικό να έχεις κάποιον με βαθιά πεποίθηση που να ξέρει ποιος είσαι. Και να σε αγαπάει για αυτό που είσαι και όχι γι αυτό που εκπροσωπείς, για το ρόλο σου και ό,τι σε χαρακτηρίζει  σε μια ορισμένη στιγμή. Γνωριζόμαστε όπως σας είπα εδώ και δεκαετίες . Κι αυτό είναι το σημαντικό για μένα. Τελικά είναι το λιμάνι μου».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ