Κοσμος

Ποια είναι η γυναίκα που εισέβαλε στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ (εικόνες)

Μετά τη σύλληψή της η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι προχωρά στην επενεξέταση των μέτρων ασφαλείας στο σχολικό συγκρότημα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ότι δεν είχε κακή πρόθεση και ότι απλώς είναι φανατική θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας, υποστήριξε στη βρετανική εφημερίδα Sun, η μητέρα της γυναίκας που επιχείρησε τις προηγούμενες μέρες να εισβάλει στο σχολείο του πρίγκιπα Τζόρτζ.

«Δεν θα έκανε ποτέ κακό στον Τζορτζ. Απλά αγαπάει τη βασιλική οικογένεια και τα παιδιά», δήλωσε η μητέρα της, Ρόνα Κρόουφορντ.

Η Κρόουφορντ πρόσθεσε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και τα παιδιά τους Τζορτζ και Σάρλοτ «αντιπροσωπεύουν την ιδανική οικογένεια που εκείνη θα ήθελε να αποκτήσει», ενώ σημείωσε ότι η εμμονή της είναι ανάλογη με εκείνη που οι Βρετανοί θα μπορούσαν να νιώθουν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που σκοτώθηκε το 1997. «Είναι ένα παραμύθι, μια μαγεία» τόνισε η Βρετανίδα.

Η 40χρονη Λουίζ Τσάντρ, που παρουσιάζεται ως πρακτική θεραπεύτρια, συνελήφθη την Τετάρτη αφού κατάφερε να διεισδύσει δύο φορές στις εγκαταστάσεις του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου St Thomas's Battersea, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, που υποπτευόταν ότι κίνητρο της γυναίκας ήταν η διάρρηξη.

Η Τσάντρι πρόσφατα πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της έπειτα από 6 χρόνια γάμου και δεν έχει αποκτήσει παιδιά.

Μετά τη σύλληψή της η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι προχωρά στην επενεξέταση των μέτρων ασφαλείας στο σχολικό συγκρότημα St Thomas's Battersea, όπου το ετήσιο κόστος φοίτησης ανέρχεται σε 18.000 λίρες (19.600 ευρώ).