Κοσμος

Ομαδική φρίκη. 40 άνδρες φέρονται να βίαζαν ένα 14χρονο κορίτσι για 8 μήνες (εικόνες)

Σε ένα χωριό της Ταϊλάνδης με συνολικό πληθυσμό 100 ατόμων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
371119-766621.jpg
EPA/NARONG SANGNAK

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης διερευνά μια φρικτή υπόθεση ομαδικού βιασμού ενός κοριτσιού μόλις 14 ετών, το οποίο φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά 40 άνδρες για οκτώ μήνες το περασμένο έτος. Η βαρβαρότητα σε βάρος του κοριτσιού συνέβαινε σε ένα χωριό του νησιού Κο Ραέντ με συνολικό πληθυσμό 100 άτομα.

Το 14χρονο θύμα ανέφερε στην αστυνομία ότι την βίαζαν 40 άνδρες από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2016. Το κορίτσι είναι σήμερα 15 ετών και κατήγγειλε για πρώτη φορά τον βιασμό της τον Μάρτιο εξηγώντας ότι ένας άγνωστος άνδρας μπήκε στο σπίτι βράδυ και της επιτέθηκε όταν οι γονείς της έλειπαν στις εργασίες τους. Πρόσθεσε ότι άνδρες την οδηγούσαν διά της βίας σε καλύβες, όπου τη νάρκωναν και την βίαζαν.

Ταϊλάνδη

Η αστυνομία διαβεβαίωσε το CNN ότι διερευνά την υπόθεση. Ο αντικυβερνήτης της τουριστικής περιοχής Φανγκ Νγκα της Ταϊλάνδης υποστήριξε ότι όλοι οι φερόμενοι δράστες είναι κάτοικοι του νησιού, γεγονός που καθιστά την αστυνομική έρευνα ακόμα πιο δύσκολη.

Ταϊλάνδη

Οι γονείς του κοριτσιού εργάζονται τα βράδια σε φυτείες καουτσούκ και αναγκαστικά αφήνουν μόνο το παιδί τους στο σπίτι, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα, The Nation. Η οικογένεια, μάλιστα, αναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλο χωριό καθώς φέρεται να έχει δεχθεί πολλές απειλές από κάποιους γείτονες λόγω της υπόθεσης του ομαδικού βιασμού του κοριτσιού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ