Κοσμος

Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκαν ίχνη της εξαφανισμένης 9χρονης στο αυτοκίνητο του 34χρονου

Τα αρνείται όλα ο κύριος ύποπτος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εδώ και 11 ημέρες το θρίλερ με την εξαφάνιση της 9χρονης Μαελίς ντε Αροζό που χάθηκε από το Πον-ντε-Μποβουαζέν κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης.

Η 9χρονη εθεάθη για τελευταία φορά στις 27 Αυγούστου, σε παιδικό δωμάτιο, κοντά στην αίθουσα της γαμήλιας τελετής. Έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνται, ενώ το αρκουδάκι της εντοπίστηκε έξω από το χώρο που γινόταν ο γάμος.

Η αστυνομία αν και ανέκρινε και τους 250 καλεσμένους, από την αρχή υποπτευόταν ένα άτομο, έναν 34χρονο, γνωστό του πατέρα του κοριτσιού, αλλά και του γαμπρού, ο οποίος έφτασε καθυστερημένα στον χώρο της δεξίωσης και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για παιδοφιλία. Μάλιστα, από την αρχή είχε προκριθεί το σενάριο της απαγωγής με αυτοκίνητο, καθώς τα σκυλιά της αστυνομίας μύρισαν τελευταία φορά το παιδί στο πάρκινγκ του κέντρου διασκέδασης.

Εντέλει, ίχνη του παιδιού εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 34χρονου ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα.

Ο ίδιος παραδέχεται πως το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητο, όμως λέει πως αυτό έγινε γιατί κατά την διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, κάποιος ανέφερε τα σκυλιά του, που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα. Τότε η εννιάχρονη που εξαφανίστηκε και ένα άλλο παιδί ζήτησαν να τα δουν, πράγμα που έγινε: Πήγαν και οι τρεις, ο 34χρονος και τα δύο παιδιά ως το πάρκινγκ, όπου τους άνοιξε το αυτοκίνητο και τους έδειξε τα ζώα. Αμέσως μετά έφυγαν όλοι και δεν είχε άλλη επαφή με την μικρή, σύμφωνα με την δική του εκδοχή των γεγονότων. 

Πάντως, οι γαλλικές Αρχές του απήγγειλαν κατηγορίες για απαγωγή ανηλίκου.

Η εννιάχρονη εξακολουθεί να αγνοείται.