Κοσμος

Ζήτησε άδεια από τη δουλειά της γιατί δεν ένιωθε ψυχολογικά καλά – Η απάντηση που έλαβε έγινε viral

Ως πραγματικά ασυνήθιστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368663-761982.jpg

Η Madalyn Parker ζήτησε άδεια από το γραφείο γιατί εδώ και καιρό δεν ένιωθε καλά ψυχολογικά και είχε ανάγκη από ηρεμία. Η απάντηση του εργοδότη της δεν ήταν η αναμενόμενη και για αυτό ακριβώς έγινε viral. 

«Καλησπέρα, θα ήθελα άδεια για σήμερα και αύριο για να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία. Ελπίζω να επιστρέψω ανανεωμένη και έχοντας εκατό τοις εκατό τις δυνάμεις μου», έγραψε σε ένα email η εργαζόμενη.

Η ίδια μάλιστα δηλώνει ότι από μικρή είχε πολύ άγχος και ακόμα και τώρα αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού. Για αυτό, χρειάζεται λίγες μέρες να ηρεμήσει και να βρει και πάλι τους κανονικούς της ρυθμούς. 

Λίγο αργότερα έλαβε την απάντηση του εργοδότη της:  «Χαίρεται Madalyn, προσωπικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για αυτά τα email.

Κάθε φορά μου υπενθυμίζεις ότι είναι πολύ σημαντικό τις άδειες να τις παίρνουμε όταν δεν είμαστε καλά ψυχικά. Σίγουρα αυτή η πολιτική δεν εφαρμόζεται σε όλες τις επιχειρήσεις. Είσαι ένα παράδειγμα για εμάς, γιατί πρέπει να θυμόμαστε ότι πρέπει να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, για να λειτουργούμε σωστά στη δουλειά».  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.