- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έγκλημα στο κρουαζιερόπλοιο. Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τον «κορόιδευε» και γελούσε υστερικά εις βάρος του (εικόνες, video)
«Η ζωή μου τελείωσε», δήλωσε αργότερα ο συζυγοκτόνος
Ένας άνδρας κατηγορείται για το φόνο της συζύγου του κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας. Το κρουαζιερόπλοιο είχε αράξει στην πολιτεία Αλάσκα των ΗΠΑ και ο σύζυγος φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του και δεν σταματούσε να τον χλευάζει και να γελά υστερικά εις βάρος του.
Ο Κένεθ Μανζανάρες κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Η 39χρονη σύζυγος Κρίστι Μανζανάρες βρέθηκε νεκρή στην καμπίνα του ζεύγους και έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Οι άνδρες ασφαλείας του πλοίου βρήκαν κηλίδες αίματος στα χέρια και στα ρούχα του συζύγου και στη συνέχεια τον συνέλαβαν. Η Κρίστι από την Γιούτα ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Αυτόπτης μάρτυρας που μπήκε στην καμπίνα του ζευγαριού πριν από τους άνδρες ασφαλείας, είπε ότι είδε τον Μανζανάρες να σέρνει το πτώμα της γυναίκας στο μπαλκόνι. Τότε εκείνος, έπιασε τη γυναίκα από τα πόδια και την έσυρε ξανά μέσα, ρωτώντας τον κατηγορούμενο τι ακριβώς είχε συμβεί. «Δε σταματούσε να γελά εις βάρος μου» φέρεται να απάντησε ο σύζυγος.
Αργότερα, κατά τη διάρκεια έρευνας από πράκτορες του FBI, ο κατηγορούμενος αποκρίθηκε, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, ότι «η ζωή μου τελείωσε».

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο κρουαζιερόπλοιο Emerald Princess, που ανήκει στην Princess Cruises. Το πλοίο είχε ξεκινήσει την Κυριακή από το Σιάτλ με 3.400 επιβάτες, για ταξίδι μιας εβδομάδας.
Η Κρίστι Μανζανάρες ήταν «μια γυναίκα αφοσιωμένη στα παιδιά της, που τα έβαζε πάντα ως προτεραιότητα» δήλωσε ο εργοδότης της.
Το FBI ερευνά το έγκλημα που διαπράχθηκε σε αμερικανικά χωρικά ύδατα. Σύμφωνα με εκπρόσωπο, στο κρουαζιερόπλοιο επέβαιναν και άλλα μέλη της οικογένειας, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί ακόμη περαιτέρω πληροφορίες. Η ακρόαση του κατηγορουμένου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δήλωσαν ως προορισμό το Ιράκ αλλά ανέμεναν εντολές στον Περσικό Κόλπο
Δραματικές οι στιγμές μέσα στο σχολείο - Παιδιά κρυβόντουσαν όπου μπορούσαν για να σωθούν
Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας - Η ποπ σταρ αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση
Πώς έγινε η σημαντική αυτή ανακάλυψη
Τραγωδία στη Βιρτζίνια - Ο Τζάστιν Φέρφαξ πυροβόλησε τη σύζυγό του και έβαλε τέλος στη ζωή του
Παγκόσμια απειλή χαρακτήρισε τον Πούτιν ο πρόεδρος της Ουκρανίας
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ μπέρδεψε εδάφιο της Βίβλου με κινηματογραφική ατάκα του Κουέντιν Ταραντίνο
Σφοδρό τροχαίο του κόστισε τη ζωή
Στο στόχαστρο πόλεις και άμαχοι
«Η Τεχεράνη δεν μπορεί να ελέγξει τα Στενά», δήλωσε ο υπουργός Πολέμου των ΗΠΑ
Σφοδρές μάχες σώμα με σώμα με τη Χεζμπολάχ
Σφοδρή κριτική του ποντίφικα προς τους ηγέτες που ξοδεύουν δισεκατομμύρια σε πολέμους
Ο 27χρονος φέρεται να πυροβόλησε εναντίον οχήματος με τρεις επιβάτες στη Βόρεια Καρολίνα
Ορατός ο κίνδυνος ακυρώσεων πτήσεων το καλοκαίρι
Σαρωτικοί έλεγχοι μετά το λουτρό αίματος - Μπλοκάρονται εκατοντάδες λογαριασμοί στα social media
Ήταν προσκείμενο στο Ιράν
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας πόσταρε φωτογραφίες από κατεστραμμένα κτίρια
Tο λεωφορείο βγήκε από τον δρόμο κι έπεσε σε χαράδρα προτού πάρει φωτιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.