Κοσμος

Σε αφασία. Έμπορος ναρκωτικών καλεί το «100» για να δηλώσει την κλοπή της κοκαΐνης του (εικόνες, video)

Η αστυνομία βρήκε την ποσότητα στη θέση της και προχώρησε σε σύλληψη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έμπορος ναρκωτικών που δραστηριοποιείται στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών κάλεσε την αστυνομία για να δηλώσει την κλοπή της κοκαΐνης του και των 50 δολαρίων που είχε κρυμμένα στο αυτοκίνητό του.  

Ο 32χρονος Ντέιβιντ Μπλάκμον κάλεσε το γραφείο του σερίφη της επαρχίας Οκαλούσα το πρωί της Κυριακής και δήλωσε πως κάποιος του έχει κλέψει μια σακούλα με ναρκωτικά από το αυτοκίνητο. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε στην κλήση. Ο Μπλάκμον συστήθηκε ως έμπορος ναρκωτικών στους αστυνομικούς και τους οδήγησε στο αυτοκίνητο. Εκεί αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η ποσότητα της κοκαΐνης, τα 50 δολάρια και μια πίπα για κρακ ήταν όλα στη θέση τους και είχαν πέσει κάτω δίπλα στη θέση του συνοδηγού.

Ντέιβιντ Μπλάκμον

Στην αναφορά της σύλληψης οι αστυνομικοί γράφουν: «ο συλληφθείς νευριασμένος μάς ρώτησε γιατί τον αφήσαμε να μιλά για τα ναρκωτικά του εφόσον είχαμε ήδη δει ότι ήταν μέσα στο αμάξι». Ο 32χρονος αρνήθηκε να παραδοθεί στις αρχές και επιχείρησε να διαφύγει. Συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή κοκαΐνης και αντίσταση κατά της αρχής.

Ντέιβιντ Μπλάκμον

Ανάρτηση που εμφανίστηκε στο Facebook και φέρεται να ανήκει στον 32χρονο Αμερικανό διατείνεται ότι η όλη η υπόθεση είναι μια παγίδα της αστυνομίας για να αμαυρωθεί το όνομά του. «Η αστυνομία θέλει να λερώσει το όνομά του. Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε γιατί είναι μ@λ@κίες. Όποιος με ξέρει καλά γνωρίζει ότι δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο».