Κοσμος

Ασύλληπτη φρίκη. 26χρονος χάιδευε το ενός έτους μωρό των φίλων του και αυνανιζόταν

Κατηγορείται για παιδεραστία - έφαγε πολύ ξύλο από τον πατέρα πριν τον συλλάβει η αστυνομία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο εδώλιο για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρα ασέλγειας βρέφους ηλικίας μόλις ενός έτους κάθεται ένας Αμερικανός, 26 ετών, από το Μιζούρι, ο οποίος πιάστηκε επ' αυτοφώρω να χαϊδεύει περίεργα το μωρό από τον πατέρα. Ο 26χρονος είναι φίλος της οικογένειας, η οποία του είχε ζητήσει να προσέχει το μωρό για λίγες ώρες. Ο πατέρας πρόλαβε να ξυλοκοπήσει τον φερόμενο παιδεραστή πριν φτάσει η αστυνομία σπίτι του για να τον συλλάβει.

Σύμφωνα με το δικαστήριο ο 26χρονος Τζέισον Νιούλαν «συνελήφθη» να χαϊδεύει ανάρμοστα το παιδί ενώ παράλληλα αυτοϊκανοποιούνταν. Οι γονείς άφησαν την κόρη τους μόνη με τον κατηγορούμενο για 10 με 15 λεπτά, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Οι γονείς βγήκαν για ψώνια.

Επέστρεψαν, όμως, νωρίτερα γιατί είχαν ξεχάσει κάτι. Παρατήρησαν ότι ο φίλος της δεν καθόταν στο σαλόνι και ότι ήταν ανοικτή η πόρτα του υπνοδωματίου του παιδιού. Εκεί τον είδαν να φωτογραφίζεται με το μωρό τους και να αυτοϊκανοποιείται. Η μητέρα άρχισε να τσιρίζει και ο πατέρας τρελάθηκε και άρχισε να χτυπάει τον φίλο του. Επενέβη γείτονας για να χωρίσει τους δύο άνδρες.

«Ελπίζω να καταλήξει στη φυλακή για πολλά χρόνια», δήλωσε η μητέρα του μωρού. «Και εγώ το ίδιο», απάντησε μετανοημένος ο κατηγορούμενος.