Κοσμος

Σοκαριστική υπόθεση - Μητέρα άφησε τις κορούλες της να πεθάνουν από θερμοπληξία στο αυτοκίνητο

Ενώ εκείνη διασκέδαζε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μια σοκαριστική και απάνθρωπη ιστορία αποκαλύφθηκε στο Τέξας, όπου μια έφηβη μητέρα άφησε τις δύο τις κόρες, ηλικίας ενός και δύο ετών, να πεθάνουν από θερμοπληξία, ενώ εκείνη διασκέδαζε με τους φίλους της.

Η 19χρονη Αμάντα Χόκινς άφησε τα κοριτσάκια πάνω  από 15 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς φαγητό και νερό, περνώντας  το βράδυ στο σπίτι φίλου της που έκανε πάρτι.

Όταν γύρισε στο αυτοκίνητο να τα πάρει, το επόμενο απόγευμα, τα κορίτσια είχαν καταρρεύσει. Ήταν σε κωματώδη κατάσταση και παρόλα αυτά δεν τα μετέφερε στο νοσοκομείο, παρά προσπάθησε να καλύψει την κατάσταση κάνοντάς τα μπάνιο και αλλάζοντάς τους ρούχα.

Όταν τελικά έφτασαν στο νοσοκομείο, ήταν αργά.  Κρατήθηκαν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη έως ότου οι γιατροί, καθώς δεν είχαν πια καμιά ελπίδα, τα αποσυνέδεσαν. 

«Αυτή είναι με διαφορά η πιο τρομακτική ιστορία που έχω δει εδώ και 37 χρόνια που είμαι στην υπηρεσία του νόμου», δήλωσε ο σερίφης.

Η μητέρα συνελήφθη αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, κατηγορείται μόνο για παραμέληση ανηλίκων, που επιφέρει ποινή έως δύο χρόνια φυλακή.