- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δημοσκόπηση που διενήργησε το γνωστό ερευνητικό κέντρο Levada-Centr, έδειξε ότι το 29% των ενήλικων Ρώσων, δηλαδή το ένα τρίτο, ποτέ δεν έκανε χρήση οινοπνευματοδών ποτών. Από το 2007 μάλιστα το ποσοστό των ατόμων που δεν καταναλώνουν οινοπνευματώδη, αυξήθηκε κατά 6 ποσοστιαίες μονάδας. Ένα ποσοστό της τάξεως του 30% δηλώσε ότι πίνει σπάνια μια φορά τον μήνα, ενώ το ποσοστό όσων καταναλώνουν οινοπνευματώδη ποτά μία με δύο φορές τον μήνα φθάνει το 16%, ενώ δύο φορές τον μήνα οινοπνευματώση καταναλώνει το 18%, ενώ μερικές φορές την εβδομάδα δήλωσε ότι καταναλώνει το 6%.
Απο όσους καταναλανώνουν οινοπνευματώδη, το 17% δηλώνει ότι κάθε φορά πίνει λιγότερο από ένα ποτηράκι βότκας/ποτήρι κρασί/μπουκάλι μπύρας. Σχεδόν το 29% δηλώνει κάθε φορά πίνει ένα ποτηράκι βότκας/ποτήρι κρασί/μπουκάλι μπύρας, το 30% πίνει την διπλάσια ποσότητα και το 16% δηλώνει ότι κάθε φορά καταναλώνει ένα ποτήρι βότκας/ένα μπουκάλι κρασί/δύο λίτρα μπύρας. Επίσης ένα 4% δηλώνει ότι κάθε φορά που πίνει καταναλώνει ένα μπουκάλι βότκας/δύο μπουκάλια κρασί/τέσσερα λίτρα μπύρας. Ποσοστό μικρότερο του 1% πίνει ακόμη περισσότερο.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 21-24 Απριλίου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1600 ατόμων ηλικίας 18 ετών και άνω, σε 137 κατοικημένα σημεία, σε αστικές και αγροτικές περιοχές, σε 48 περιφέρειες της χώρας. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε κατ οίκον επισκέψεις με την μέθοδο της ατομικής συνέντευξης.
Πηγή: vedomosti.ru - ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεωρεί ότι η δημοσιότητα θα επηρεάσει την αμεροληψία των ενόρκων
Kρίνοντας ότι δεν ήταν «κατάλληλη στιγμή»
Έρευνα αποκαλύπτει ότι το 53% των ψηφοφόρων επιθυμεί πλήρη επιστροφή
Η υπόθεση αναδεικνύει τις εξαντλητικές συνθήκες εργασίας στη χώρα
Η τελευταία αντίδραση της Τεχεράνης περιπλέκει τα πράγματα για την κρίσιμη θαλάσσια οδό
Η απόφαση του Ιράν να επιτρέψει τη ναυσιπλοΐα φέρνει ανακούφιση στην παγκόσμια αγορά ενέργειας
Σάλος με την προσευχή του υπουργού Άμυνας που θύμισε τον κινηματογραφικό χαρακτήρα του Κουέντιν Ταραντίνο
Για τη σύλληψή της είχε εκδοθεί αμοιβή έως και 1 εκατομμύριο δολάρια
Η στροφή αυτή έρχεται μετά από χρόνια οικονομικών δυσκολιών για την εταιρεία
Λόγω των αμφιλεγόμενων δηλώσεων του για τον ναζισμό
Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής παραμένουν αβέβαια
Αναλυτές εκτιμούν ότι ο Λέων επιχειρεί να εδραιωθεί ως ηθική φωνή του πλανήτη
Ο Όρμπαν παραδέχεται το τέλος εποχής μετά την ιστορική ήττα - Οι Βρυξέλλες επιδιώκουν επανεκκίνηση σχέσεων
Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Απεικονίζονταν κυρίως ανήλικοι κάτω των 12 ετών
Οι όροι της 10ήμερης συμφωνίας, οι αντιδράσεις και το ακανθώδες ζήτημα της Χεζμπολάχ
Ο νέος κανονισμός που προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η έκκληση των οργανώσεων Αιγίλοπας, ΣΙΤΩ και και του ελληνικού γραφείου της Greenpeace
Η κίνηση των πλοίων θα πραγματοποιείται μέσω διαδρομής που έχει καθοριστεί
O Τραμπ θέλει «πάγωμα» πυρηνικής δραστηριότητας 20 ετών, το Ιράν προτείνει 5 χρόνια
Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, η πρόσβαση στο κοινό απαγορεύτηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.