Κοσμος

Γέννησε μωρό χωρίς εγκέφαλο με σκοπό να δωρίσει τα όργανα του (εικόνες)

Μια θαρραλέα πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
351839-729991.jpg

Η ιστορία της Κέρι Γιάνγκ είναι ένα παράδειγμα αγάπης για τον συνάνθρωπο που διδάσκει ανθρωπιά και δύναμη ψυχής.

Η Κέρι έφερε στον κόσμο ένα παιδί το οποίο αναπτύχθηκε χωρίς εγκέφαλο. Τον Φεβρουάριο που το έμαθαν εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να το κρατήσουν και όταν γεννηθεί να δωρίσουν τα όργανα του.

«Κυριολεκτικά στη χειρότερη στιγμή της ζωής της, όταν έμαθε ότι το μωρό της πρόκειται να πεθάνει, της πήρε λιγότερο από ένα λεπτό για να σκεφτεί κάποιον άλλον και πως η έλλειψη εγωισμού της θα μπορούσε να βοηθήσει», εγραψε ο σύζυγος. «Ήμουν θεατής της ίδιας μου της ζωής, βλέποντας έναν υπερήρωα να βρίσκει τις σούπερ δυνάμεις του» δημοσίευσε στο Facebook ο πατέρας του παιδιού όταν εκείνος και η γυναίκα του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του μωρού.

Μετά τη γέννα του μωρού, ο πατέρας δημοσίευσε μια φωτογραφία της οικογένειας με το παιδάκι το οποίο πέθανε λίγο αργότερα. Στη δημοσίευση έγραψε χαρακτηρίστηκα: «Είπαμε γεια και αντίο στη γλυκιά μας Εύα εχθές».

Εκατοντάδες άνθρωποι έστειλαν τις ευχές τους στο ζευγάρι αφού έμαθαν τα νέα. Κάποιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ εσένα και την υπέροχη και θαρραλέα σύζυγό σου που προσπαθεί να μετατρέψει μια οικογενειακή τραγωδία σε μια ευλογία για τους άλλους». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ