Κοσμος

Σκότωσαν την αδελφή τους για λόγους τιμής στην Τουρκία

«Γύρναγε με άντρες, την κουβέντιαζε το χωριό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
349954-725983.gif

Εν ψυχρώ με έξι σφαίρες ομολόγησαν ότι σκότωσαν την 35χρονη αδερφή τους τέσσερις άνδρες στην Τουρκία, επειδή «γυρνούσε με άνδρες» και «αμαύρωνε την τιμή της οικογένειας». Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην Άγκυρα στις 28 Φεβρουαρίου και από την πρώτη κιόλας στιγμή η αστυνομία εστίασε τις έρευνες στο οικογενειακό της περιβάλλον, έπειτα από μαρτυρίες για συγκρούσεις και καυγάδες με τα αδέρφια της. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, η άτυχη μητέρα δύο παιδιών εκτελέστηκε από τα αδέρφια της στον δρόμο από την Άγκυρα προς την Κωνσταντινούπολη. Η 35χρονη είχε ταξιδέψει δύο μέρες νωρίτερα με τα αδέρφια της στην Άγκυρα και, όπως φαίνεται, το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο.

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας από 29 έως 37 ετών, ομολόγησαν κατά την ανάκριση, λέγοντας μάλιστα ότι η γυναίκα γνώριζε με το που μπήκε στο αμάξι ότι σκόπευαν να τη σκοτώσουν και τους ζήτησε να προστατέψουν τα παιδιά της. 

«Ξέρω ότι θα με σκοτώσετε. Σας ικετεύω, προστατέψτε τα παιδιά μου, μην τα εγκαταλείψετε», φέρεται να τους είπε, σύμφωνα με τους ίδιους. Οι δολοφόνοι κατέθεσαν ότι η αδερφή τους «γύριζε συνεχώς με άντρες, με αποτέλεσμα να τη συζητά όλο το χωριό». «Αμαύρωνε την τιμή της οικογένειας. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να αποκαταστήσουμε το καλό μας όνομα και δεν το μετανιώνουμε». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.