Κοσμος

«Έσβησε» η Ρουμάνα τουρίστρια που έπεσε από τη γέφυρα του Γουέστμινστερ (εικόνες)

Η 31χρονη αρχιτέκτονας, Άντρεα, έγινε το πέμπτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348705-723831.jpg

Πέντε έγιναν τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 22ης Μαρτίου στο Λονδίνο. Όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου, υπέκυψε τελικά στα τραύματά της η 31χρονη γυναίκα που είχε πέσει στον Τάμεση από τη γέφυρα του Γουέστμινστερ.

Το πέμπτο θύμα της δολοφονικής επίθεσης είναι η Άντρεα Κριστέα από τη Ρουμανία. Μια νεαρή αρχιτέκτονας που επισκέφθηκε το Λονδίνο μαζί με το σύντροφό της, Αντρέι Μπουρνάζ, για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. «Χθες το απόγευμα απενεργοποιήθηκε το μηχάνημα υποστήριξης της ζωής της», ανακοίνωσε οι θεράποντες ιατροί της άτυχης γυναίκας.

«Έσβησε» η Ρουμάνα τουρίστρια που έπεσε από τη γέφυρα του Γουέστμινστερ

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν η 31χρονη Ρουμάνα έπεσε στο ποτάμι για να αποφύγει τη δολοφονική κούρσα του 52χρονου Βρετανού τρομοκράτη, Χαλίντ Μασούντ, ή αν χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο.

Η Άντρεα και ο Αντρέι βρίσκονταν στη Γέφυρα του Γουέστμινστερ στις 14.40 (τοπική ώρα) όταν ο δράστης παρέσυρε πλήθος ατόμων με το αυτοκίνητό του, προτού κατευθυνθεί στο Κοινοβούλιο των Κοινοτήτων, όπου μαχαίρωσε θανάσιμα έναν φρουρό και στη συνέχεια έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

«Έσβησε» η Ρουμάνα τουρίστρια που έπεσε από τη γέφυρα του Γουέστμινστερ

«Επί δύο εβδομάδες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η αγαπημένη μας και αναντικατάστατη Αντρέα, η υπέροχή μας κόρη, αδελφή, σύντροφος, αφοσιωμένη φίλη και το πιο αξιαγάπητο και μοναδικό πλάσμα που μπορείτε να φανταστείτε, έφυγε βάναυσα και απάνθρωπα από τη ζωή μας», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας του πέμπτου θύματος του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο.

«Έσβησε» η Ρουμάνα τουρίστρια που έπεσε από τη γέφυρα του Γουέστμινστερ

Τα υπόλοιπα τέσσερα θύματα είναι: ο Αμερικανός τουρίστας, Κερτ Κόχραν, ο συνταξιούχος Λονδρέζος Λέσλι Ρόουντς, η δασκάλα Αΐσα Φρέιντ και ο αστυνόμος Κιθ Πάλμερ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.