Κοσμος

Συγκινημένος ο Ρίο Φέρντιναντ μιλά για το θάνατο της γυναίκας του (video)

Τι εξομολογήθηκε ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πατέρας τριών παιδιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
347068-720456.jpg

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ συγκινεί, μιλώντας σε εκπομπή του BBC για την απώλεια της συζύγου του, Ρεμπέκα.

Έχουν περάσει πλέον περίπου 2 χρόνια από τότε που ο Φέρντιναντ έχασε τη σύντροφό του -και μητέρα τριών παιδιών- από καρκίνο του μαστού και προσπάθησε έτσι να γίνει συγχρόνως και μητέρα και πατέρας προκειμένου να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά του. Ο ίδιος συγκινημένος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και το «καταφύγιο» που βρήκε στο ποτό.

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο ο Φέρντιναντ δηλώνει: «Το βράδυ σηκωνόμουν κι έπινα πολύ τους πρώτους τρεις, τέσσερις μήνες. Το πρωί όμως έπρεπε να είμαι σωστός και να κάνω τις απαραίτητες δουλειές μου, όπως επίσης και να φροντίζω να πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο.

Ο ίδιος προσθέτει: «Είναι τρομερά σημαντικό να έχεις σωστούς ανθρώπους γύρω σου. Εγώ είχα τα παιδιά μου να μου δίνουν κίνητρο κάθε μέρα και να κάνω όλα τα πράγματα που πρέπει. Δεν έχουν όμως όλοι κάτι τέτοιο και γι' αυτό αντιλαμβάνομαι και συμπονώ κάθε αδυναμία που μπορεί να παρουσιάσει ο άνθρωπος στη ζωή του».

Σημειώνεται πως ο Φέρντιναντ έχει δημιουργήσει ένα κρουπ για ανθρώπους που έχουν χάσει το σύντροφο τους και μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους.

Πηγή: BBC Sport

ΠΡΟΣΦΑΤΑ