Κοσμος

Πώς μια γυναίκα στο Τέξας μάζεψε 28.000 δολάρια για να βοηθήσει έναν άστεγο άντρα

Μετά από τρία χρόνια εγκατάλειψης, ο Victor βρήκε έναν φύλακα άγγελο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
345474-717640.jpg

Ο Victor Hubbard, έχοντας έντονα ψυχολογικά προβλήματα, βρέθηκε ξαφνικά στο δρόμο, αφού και η μητέρα του αποφάσισε να μην τον φροντίζει πια. Οι συγγενείς του, παρόλο που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση αρνήθηκαν επίσης να τον βοηθήσουν κι έτσι εκείνος κατέληξε να ζει ολομόναχος και χωρίς καθόλου πόρους, για τρια ολόκληρα χρόνια σε ένα πάρκο. 

Η Ginger Jones τον έβλεπε κάθε μέρα, πηγαίνοντας για τη δουλειά της και κάποια στιγμή αποφάσισε να του μιλήσει. Η ιστορία του  Victor την συγκίνησε και προσπαθώντας να βρει τρόπο να τον βοηθήσει, δημιούργησε στο facebook τη σελίδα  This is Victor.

Με αυτό τον τρόπο προσπάθησε να εξηγήσει σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούσε την κατάσταση του Victor και να ζητήσει , μέσω του GoFundMe page οικονομική ενίσχυση για αυτόν. 

Πράγματι οι δωρεές έφτασαν τις 28.000 δολάρια, ποσό ικανό να βοηθήσει τον άστεγο Victor. Η Ginger στη συνέχεια τον προσκάλεσε να μείνει μαζί της. Τώρα δουλεύουν μαζί  σε μια σχολή μαγειρικής και ο Victor, μπορεί  να ελπίζει σε μια καλύτερη ζωή.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ