Κοσμος

Ο κατά συρροή δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον σε νοσοκομείο εκτός φυλακής

Ο υπεύθυνος για τον σφαγιασμό της Σάρον Τέιτ ενώ ήταν έγκυος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο  κατά συρροή δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον μεταφέρθηκε χθες από μια φυλακή στην Καλιφόρνια σε νοσοκομείο για άγνωστο θέμα υγείας, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης.

Ο Μάνσον, 82 ετών, είναι σοβαρά άρρωστος, αποκάλυψε μια πηγή στην εφημερίδα Los Angeles Times, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Ο ιστότοπος TMZ μετέδωσε ότι ο Μάνσον μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην πόλη Μπέικερσφιλντ, σε απόσταση περίπου μιας ώρας από πολιτειακή φυλακή της Καλιφόρνιας.

Να θυμίσουμε ότι ο Μάνσον έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, καθώς έστρεψε τις νέες γυναίκες οπαδούς του −που αποκαλούνταν «η οικογένεια Μάνσον»− να δολοφονήσουν επτά άτομα τον Αύγουστο του 1969 σε μια προσπάθεια, όπως δήλωσαν οι εισαγγελείς, να ξεκινήσει έναν φυλετικό πόλεμο μεταξύ λευκών και μαύρων.

Μεταξύ των θυμάτων του συγκαταλέγεται και η Σάρον Τέιτ, σύζυγος του γνωστού πολωνού σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η οποία ήταν σε προχωρημένη κατάσταση εγκυμοσύνης.

O Μάνσον απασχόλησε ξανά την δημοσιότητα πριν από περίπου δύο χρόνια όταν παντρέυτηκε μέσα στη φυλακή μια 26χρονη θαυμάστρία του, με την οποία επικοινωνούσε ακόμα και όταν ήταν ανήλικη.

Ο κατά συρροή δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον σε νοσοκομείο εκτός φυλακής