Κοσμος

Καθολικός παπάς μετέτρεψε τον οίκο του Θεού σε βίλα των οργίων (εικόνες)

Έως και 15 ερωμένες αριθμούσε ο πάτερ Αντρέα Κοντίν της Πάντοβα  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
335867-697838.jpg

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών αρχών στην Πάντοβα της Ιταλίας μετά από καταγγελία ότι ένας καθολικός παπάς διοργάνωνε όργια εντός της εκκλησίας και εξέδιδε κάποιες από τις 15 ερωμένες του.

Καθολικός παπάς μετέτρεψε τον οίκο του Θεού σε βίλα των οργίων

Ο πάτερ Αντρέα Κοντίν της εκκλησίας του Σαν Λαζάρο αποκαλύφθηκε όταν τρεις από τις ερωμένες του τον κατήγγειλαν στις αρχές. Η αστυνομία ψάχνοντας το σπίτι του ιερωμένου που είναι κοντά στην εκκλησία ανακάλυψαν  σεξουαλικά παιχνίδια αλλά και ταινίες πορνό που είχε τραβήξει ο ίδιος ήταν μέσα στο σπίτι που ζούσε με την οικογένεια του. Κατηγορείται ότι προωθούσε κάποιες από τις ερωμένες του σε ιστοσελίδα ανταλλαγής συντρόφων. Φέρεται επίσης να είχε πάει με τις ερωμένες του εκδρομές σε θέρετρα γυμνιστών και swingers στις ακτές της νότιας Γαλλίας.

Οι πρώτες καταγγελίες σε βάρος του ιερέα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι από τοπικό επίσκοπο, αλλά οι εκκλησιαστικές αρχές δεν επενέβησαν υποστηρίζοντας πως δεν είχε ολοκληρωθεί η έρευνά τους.

Καθολικός παπάς μετέτρεψε τον οίκο του Θεού σε βίλα των οργίων

Μία 49χρονη που έπεσε θύμα του παπά δήλωσε: «Ήταν πολλές οι γυναίκες που τον περιτριγύριζαν. Δεν το κατάλαβα εξαρχής, μόνο μετά». Τουλάχιστον δυο από τις ερωμένες του τις γνώρισε όταν στράφηκαν σε αυτόν για ψυχολογική υποστήριξη μετά από τα διαζύγια τους. Η ψυχολογική στήριξη εξελίχθηκε σε σωματική. Μία από αυτές δήλωσε: «Όλα ξεκίνησαν με ένα φιλί στο σπίτι του. Μετά κάναμε σεξ όλες τις ώρες της ημέρας». Ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται στην Κροατία, σε διακοπές με την οικογένειά του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ