Κοσμος

Φρανσουάζ Αμοιρίδη: Έκανα σεξ με τον εραστή μου, ενώ ο πρέσβης κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο

Ο εραστής υποστηρίζει πως ήταν σε αυτοάμυνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
335621-697261.jpg
Η Φρανσουάζ Αμοιρίδη με την κόρη της από ταξίδι τους στην Ελλάδα

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ για τη σύζυγο του Κυριάκου Αμοιρίδη, Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα Αμοιρίδη  και τη στυγνή δολοφονία του συζύγου της από τον εραστή της Σέρζιου Γκόμες Μορέιρα Φίλιου.

Σύμφωνα με τα τοπικά μίντια, η 40χρονη σύζυγος του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία υποστήριξε μεταξύ άλλων, πως  γνώρισε τον Σέρζιου πριν από έξι μέσα στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα, καθώς είχε διοριστεί από τις βραζιλιάνικες Αρχές ως υπεύθυνος για το σύστημα ασφαλείας και συναγερμού. Σχεδόν αμέσως, δημιούργησαν ερωτικό δεσμό και μάλιστα επειδή εκείνος μπαινοέβγαινε με ευκολία στην οικία, λόγω επαγγέλματος, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν ερωτική επαφή, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο Αμοιρίδης! Επρόκειτο για ένα δωμάτιο που είχε απευθείας πρόσβαση με την εξώπορτα του σπιτιού και παρείχε την απαραίτητη... ιδιωτικότητα που το παράνομο ζευγάρι χρειαζόταν. Όπως υποστήριξε η 40χρονη, ο Σέρζιου ζήλευε πολύ όταν την έβλεπε με τον πρέσβη και αυτό ήταν που κατά τη γνώμη της όπλισε το χέρι του.

Όσο για τον σύζυγό της, τον Κυριάκο Αμοιρίδη, μίλησε με τα χειρότερα λόγια, υποστηρίζοντας πως είχε πρόβλημα αλκοολισμού με αποτέλεσμα να ήταν συνεχώς μεθυσμένος, ενώ -σύμφωνα με την ίδια- δεν δίσταζε να ασκεί εναντίον της τόσο λεκτική όσο και σωματική βία.

Ωστόσο, δεδομένου των πολύ καλών χαρακτηρισμών που έχουν κάνει για τον αποθανόντα η μητέρα της 40χρονης και η αδελφή του καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της.

Από την άλλη, ο 29χρονος αστυνομικός ο οποίος στην  κατάθεσή του κάλυψε πλήρως την αγαπημένη του, υποστηρίζει πως έφτασε στο έγκλημα βρισκόμενος σε αυτοάμυνα, όταν πήγε σπίτι για να ζητήσει από τον 59χρονο Έλληνα διπλωμάτη να σταματήσει να κακομεταχειρίζεται τη Φρανσουάζ. Μάλιστα, κατά τα λεγόμενά του είχε μαζί του και τον ξάδελφό του ως μάρτυρα.

Ωστόσο κατέθεσε πως τα πράγματα ξέφυγαν, με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια και τελικά να μην έχει άλλη επιλογή  από το να τον σκοτώσει, στραγγαλίζοντάς τον. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του 29χρονου, όταν κατάλαβε ότι ο Αμοιρίδης κατέληξε, ένιωσε απελπισία και ζήτησε βοήθεια από τον ξάδελφό του για να κρύψουν το πτώμα το οποίο έβαλαν σε ένα χαλί κι έφυγαν.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί θεωρούν, δεδομένης και της κατάθεσης του εξαδέλφου, ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ