Κοσμος

Μητέρα έδειρε και δάγκωσε τους γιους της γιατί άνοιξαν τα δώρα των Χριστουγέννων (εικόνα)

Τα είχε κρύψει στην ντουλάπα της αλλά τα παιδιά, 7 και 9 ετών, τα βρήκαν και ενθουσιάστηκαν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μητέρα από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών έδειρε τους δύο γιους της και δάγκωσε το ένα από τα δύο παιδιά, επειδή άνοιξαν τα χριστουγεννιάτικά τους δώρα νωρίτερα από ό,τι έπρεπε.

Σε βάρος της 36χρονης Σάσα Κόλινς ασκήθηκε δίωξη για ξυλοδαρμό σε βάρος ατόμου με κινητικά προβλήματα και δίωξη για βιαιοπραγία ανηλίκων. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή.

Μητέρα έδειρε και δάγκωσε τους γιους της γιατί άνοιξαν τα δώρα των Χριστουγέννων

Τα δύο αγόρια, επτά και εννέα ετών, δήλωσαν στην αστυνομία ότι άνοιξαν τα δώρα, τα οποία τα βρήκαν κρυμμένα στην ντουλάπα της μαμάς τους. Τους χτύπησε με την αγκράφα της ζώνης και τους πέταξε με δύναμη προς τον τοίχο. Η μεγαλύτερη αδελφή των παιδιών ειδοποίησε την αστυνομία. «Ραγίζει η καρδιά μας όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιου είδους περιστατικά», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Γκρίνφιλντ. «Τα παιδιά το έκαναν από τον ενθουσιασμό και τη χαρά των Χριστουγέννων». Η μητέρα τους κρατείται από τις αστυνομικές αρχές και θα δικαστεί. Σε περίπτωση καταδίκης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 12 έτη. Πάντως, δεν χρειάστηκε ιατρική φροντίδα για τα  τραύματα των παιδιών.