Κοσμος

Τρανσέξουαλ μοιράζεται καρέ-καρέ την επέμβαση αλλαγής φύλου

«Για μένα το να ξυπνάω και να κοιτάζομαι στον καθρέφτη είναι σαν να πατάω το reset στο αγαπημένο video game»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Facial Feminization Surgery - Day 1 & 2 (GRAPHIC) | Stef Sanjati

Η 20χρονη Stef Sanjati από τον Καναδά, μετρά 400.000 ακολούθους στο YouTube. Η Sanjati δεν είναι μια συνηθισμένη vlogger. Είναι τρανσέξουαλ και κάθε μέρα ανεβάζει στον λογαριασμό της βίντεο από τη διαδικασία μετάβασής της σε γυναίκα.

Πρόσφατα, η Sanjati υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση προσώπου προκειμένου να γίνει πιο θηλυκή (FFS) και η ίδια μοιράστηκε με το διαδικτυακό της κοινό το πριν και το μετά.

Η ίδια λαμβάνει οιστρογόνα εδώ και έναν χρόνο, αλλά η επέμβαση θηλυκοποίησης του προσώπου της είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στη μετάβασή της.

Η 20χρονη ταξίδεψε στη Βοστόνη για την επέμβαση η οποία κόστισε περισσότερα από 45.000 καναδικά δολάρια, ήτοι 32.200 ευρώ. Συνήθως μια τέτοια εγχείριση διαρκεί μεταξύ τεσσάρων και έξι ωρών.

Προκειμένου να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, η Sanjati δημιούργησε λογαριασμό στο GoFundMe, όπου εξήγησε τους λόγους που θέλει να ολοκληρώσει τη διαδικασία αλλαγής φύλου: «Για μένα το να ξυπνάω και να κοιτάζομαι στον καθρέφτη, είναι όπως είναι για σένα το να πατάς κάθε μέρα reset στο αγαπημένο σου παιχνίδι. Να χάνεις όλη σου την πρόοδο, να κάνεις πισωγυρίσματα, ποτέ να μην φτάνεις στον στόχο. Είναι απίστευτα απογοητευτικό να μην βλέπεις στον καθρέφτη αυτό που έχεις στο μυαλό σου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ