Κοσμος

20 μεταλλουργοί από το Τένεσι χτύπησαν «φλέβα χρυσού» με το Powerball των 420 εκ. δολαρίων

Οι συνάδελφοι έπαιζαν δύο φορές την εβδομάδα για οκτώ χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tenn. Co-Workers Split $421M Powerball Jackpot

Είκοσι μεταλλουργοί και συνάδελφοι από το Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών έγιναν πολυεκατομμυριούχοι σε μια νύχτα, καθώς τους χαμογέλασε η τύχη και το τζακ-ποτ του PowerbalI. Οι νικητές θα μοιραστούν 420 εκατομμύρια δολάρια, αλλά μετά τους φόρους θα μείνουν για τον καθένα 12,7 εκατομμύρια δολάρια. 

«Ποτέ δεν περιμένεις στ’ αλήθεια να κερδίσεις τη λοταρία, το κάνεις περισσότερο για να διασκεδάσεις εκείνη τη στιγμή», δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Tennessean, η Έιμι Ο' Νιλ, μία εκ των τυχερών. 

Οι συνάδελφοι έπαιζαν δύο φορές την εβδομάδα επί οκτώ χρόνια, ρίχνοντας ένα δελτίο των 120 δολαρίων κάθε Τετάρτη και κάθε Σάββατο.

Το περασμένο Σάββατο, η Έιμι έριξε το τυχερό δελτίο και πήγε για ύπνο χωρίς να σκεφτεί «καθόλου» την κλήρωση. Όταν ξύπνησε είδε τα νούμερα και άρχισε να ουρλιάζει από χαρά στον σύζυγο και το παιδί της.  «Έτρεμαν. Έτρεμα κι εγώ, με ταρακουνούσαν. Άρχισα να ουρλιάζω. Έπρεπε να το ξαναελέγξω – νόμιζα ότι ονειρευόμουν». 

Ο επίσης τυχερός νικητής Κέβιν Σάδερλαντ, δήλωσε ότι οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να εργάζονται «με τον έναν ή τον άλλο τρόπο».  «Ήμασταν πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους. Τώρα μπορούμε να συντρέξουμε ακόμη περισσότερους – πάρα πολλοί θα ωφεληθούν από αυτό», συνέχισε ο Σάδερλαντ. 

Το τζακ-ποτ του Σαββάτου είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία της πολιτείας. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ