Κοσμος

O Donald Trump δίχασε το Hollywood το Σαββατοκύριακο

H Gigi Hadid μιμείται, οι Green Day βρίζουν και ο Kanye West τον υποστηρίζει. Χαμός.

Κρίστυ Περρή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε μεγάλη αναταραχή βρίσκεται η Αμερική εδώ και περίπου δύο εβδομάδες μετά την εκλογή του Donald Trump ως πρόεδρου του "ελεύθερου έθνους" και οι διαμαρτυρίες δεν σταματούν ούτε μεταξύ των celebrities. Ενώ ο μελλοντικός πλανητάρχης προσφέρει 25 εκατομμύρια για να λήξει γρήγορα η δίκη εναντίον του με κατηγορίες για απάτη και παράνομη διακίνηση χρημάτων μέσω του πανεπιστημίου Trump,, πολλοί είναι οι σταρ του Hollywood που εκφράζουν τις απόψεις τους για τον πρόεδρο που εξέλεξε η χώρα τους, χωρίς αναστολές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το καστ του διάσημου musical Hamilton καλώς όρισε στην θεατρική αίθουσα τον αντιπρόεδρο Mike Pence (ακόμα χειρότερος και πιο ακραίος από τον Trump για να ξέρετε) και αφού η παράσταση τελείωσε τον παρακάλεσαν να μείνει στην θέση του και να ακούσει το μήνυμα που ήθελαν να του στείλουν, καθώς αντιπροσωπεύουν την Αμερική των πολλών εθνικοτήτων και φοβούνται πως η πολιτική του δεν θα προστατέψει τα δικαιώματα τους. Το γεγονός έγινε γρήγορα viral και ο Donald Trump άρχισε να γκρινιάζει στο Twitter και να απαιτεί την δημόσια συγγνώμη των ηθοποιών για την "παρενόχληση και επίθεση" που δέχτηκε ο Mike Pence. Εκείνοι φυσικά αρνήθηκαν να απολογηθούν. Κατηγόρησε επίσης μέσω του λογαριασμού του την ζωντανή σατυρική εκπομπή Saturday Night Live για τον "άδικο" τρόπο που τον παρουσιάζουν εδώ και καιρό και έτσι ασχοληθήκαμε όλοι με έναν παιδαριώδη καβγά που συγκάλυψε πολύ όμορφα την δίκη που προαναφέραμε.

Σειρά είχε η Gigi Hadid που εκτέλεσε χρέη παρουσιάστριας των φετινών America Music Awards την Κυριακή και μιμήθηκε με υποτιμητικό τρόπο την πρώτη κυρία της Αμερικής, Melania Trump, χλευάζοντας την προφορά της. Παρά το γεγονός πως η Melania δεν είναι το πιο αγαπητό πρόσωπο του διαδικτύου αυτήν την εποχή, οι περισσότεροι χρήστες των social media άσκησαν σκληρή κριτική στην Gigi, καθώς η κίνηση της θεωρήθηκε ρατσιστική απέναντι σε ένα άτομο που δεν έχει τα αγγλικά ως μητρική του γλώσσα.

Έπειτα στην σκηνή ανέβηκαν οι Green Day για να τραγουδήσουν το καινούριο τους σινγκλ με τίτλο Bang Bang και επίσης εναντιώθηκαν στον Donald Trump, αναφωνώντας "Όχι Trump. Όχι KKK. Όχι φασίστες στην Αμερική!" αρκετές φορές ώστε να το ακούσουν όλοι οι θεατές των βραβείων και όσοι παρακολουθούσαν από την τηλεόραση και τα livestreams. Μακριά από τα AMAs, σε ένα άλλο σημείο της Αμερικής ο Kanye West έχασε και το τελευταίο ίχνος λογικής που του είχε απομείνει όταν εμφανίστηκε με μία ώρα καθυστέρηση στην συναυλία του, αρνήθηκε να τραγουδήσει και άρχισε ένα σαραντάλεπτο λογύδριο του παραλόγου, μέσα στο οποίο κατηγόρησε την Beyonce και τον Jay Z (τους λόγους δεν τους κατάλαβε κανένας), δήλωσε πως η μαύρη κοινότητα πρέπει να "ξεπεράσει" την ιδέα του ρατσισμού και το αποτελείωσε βρίζοντας την Hillary Clinton και υποστηρίζοντας την πολιτική του Trump. Aποχώρησε ενώ το κοινό τον γιούχαρε με βρισιές και διαμαρτυρίες και τελικά ακύρωσε την υπόλοιπη περιοδεία του. Τι άνθρωπος και αυτός!

Το πιο αστείο κομμάτι της υπόθεσης ήταν πως στο κοινό βρισκόταν ο Snoop Dogg ο οποίος βιντεοσκοπούσε το break down του Kanye και έκανε αντίστοιχα ξεκαρδιστικά σχόλια. Απολαύστε!