Κοσμος

Ηθοποιοί και θεατές αποδοκίμασαν και χλεύασαν τον αντιπρόεδρο του Τραμπ σε θεατρική παράσταση (video)

Δύσκολη βραδιά για τον Μάικ Πενς στο Σικάγο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331162-685803.jpg

Δύσκολη ήταν η βραδιά για τον Μάικ Πενς , τον άνθρωπο που θα γίνει αντιπρόεδρος των ΗΠΑ όταν αναλάβει τα ηνία της χώρας ο Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρσκευής, επέλεξε να παρακολουθήσει την παράσταση Hamilton στο Σικάγο, όμως έγινε δέκτης αποδοκιμασιών με το που έγινε αντιληπτός από το κοινό.

Μάλιστα, οι αποδοκιμασίες δεν σταμάτησαν ούτε κατά τη διάρκεια της παράστασης, η οποία διακόπηκε αρκετές φορές

Όχι μόνο οι θεατές αλλά και οι συντελεστές της παράστασης - Στο τέλος τον γιούχαραν και διαδηλωτές που τον περίμεναν έξω από το θέατρο

Μια δύσκολη βραδιά πέρασε την Παρασκευή ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς ο οποίος επέλεξε να παρακολουθήσει την παράσταση Hamilton στο Σικάγο.

Με την είσοδό του στο θέατρο έπεσε θύμα αποδοκιμασιών από τους θεατές που δεν σταμάτησαν και κατά τη διάρκεια της παράστασης, η οποία, μάλιστα, αρκτές φορές διεκόπη λόγω των αποδοκιμασιών.

Μετά την παράσταση, μέλος του θιάσου ευχαρίστησε τον αντιπρόεδρο του Τραμπ που παρευρέθηκε στο μιούζικαλ και του διάβασε επιστολή.

«Εμείς κύριε είμαστε η πολυσυλλεκτική Αμερική που ανησυχεί και αγωνιά ότι η νέα σας κυβέρνηση δεν θα μας προστατεύσει, δεν θα προστατεύσει τον πλανήτη, τα παιδιά, τους γονείς μας, δεν θα μας υπερασπιστεί και δεν θα στηρίξει τα αναφαίρετα δικαιώματά μας» είπε ο ηθοποιός Μπράντον Ντίξον.

Η παράσταση αντλεί έμπνευση από την αμερικανική Ιστορία. Το Hamilton είναι μία μουσική βιογραφία του Αλεξάντερ Χάμιλτον, ο οποίος υπήρξε το «δεξί χέρι» του στρατηγού Τζορτζ Ουάσινγκτον. Έγινε ο πρώτος υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ και υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία του κόμματος των Φεντεραλιστών, που αγωνίστηκε για την ανάδειξη της χώρας του σε συγκροτημένο κράτος.

«Ελπίζουμε ότι η παράσταση σας ενέπνευσε να υπερασπιστείτε τις αμερικανικές αξίες μας και να εργαστείτε για λογαριασμό μας» τόνισε ο ηθοποιός. 

«Σας ευχαριστούμε που γίνατε κοινωνός αυτής της υπέροχης αμερικανικής ιστορίας που ειπώθηκε από μία διαφοροποιημένη ομάδα ανδρών και γυναικών με διαφορετικό χρώμα, θρησκεία και σεξουαλικό προσανατολισμό» τόνισε ο ηθοποιός.

Το μήνυμα έγραψαν οι συγγραφείς της παράστασης, όταν έμαθαν ότι ο Μάικ Πενς σκοπεύει να παρευρεθεί. 

Η επιστολή του Ντίξον έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από το κοινό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ