Κοσμος

Χίλαρι Κλίντον: Αυτό το αποτέλεσμα είναι επώδυνο και θα είναι για πολύ καιρό (video)

Εμφανώς συγκινημένη η υποψήφια των Δημοκρατικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330219-683280.jpg

«Νιώθω περηφάνια και ευγνωμοσύνη για αυτή την καταπληκτική καμπάνια που χτίσαμε μαζί» είπε η Χίλαρι Κλίντον στους οπαδούς της, ανοίγοντας την πρώτη της δημόσια ομιλία μετά την ήττα της.

«Ο Ντόναλντ Τραμ θα είναι ο πρόεδρός μας. Του οφείλουμε να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και να του δώσουμε μια ευκαιρία να ηγηθεί» πρόσθεσε για τον αντίπαλό της, ενώ τόνισε ότι «αυτό  το αποτέλεσμα είναι επώδυνο και θα είναι για πολύ καιρό».

«Να προσθέσω πως η συνταγματική μας δημοκρατία απαιτεί τη συμμετοχή μας όχι μόνο στις εκλογές, αλλά συνέχεια για να προωθήσουμε τις αξίες μας. Να προστατέψουμε τη χώρα και τον πλανήτη και να διαλύσουμε όλα τα εμπόδια που παρεμποδίζουν τους Αμερικανούς να κάνουν το όνειρό τους πραγματικό. Το αμερικανικό όνειρο είναι για όλους, ανεξάρτητα από χρώμα, άντρες γυναίκες, σεξουαλικό προσανατολισμό, για όλους. Τώρα λοιπόν η ευθύνη ως πολίτες είναι να διατηρήσουμε το ρόλο, προκειμένου να δημιουργήσουμε μία πιο ισχυρή Αμερική. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ευχαριστώ τον Μπάρακ και την Μισέλ Ομπάμα στους οποίους η χώρα μας χρωστάει μεγάλη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστούμε για την πίστη σας. Η αγάπη μου για εσάς είναι μεγαλύτερη από αυτή που μπορώ να εκφράσω» επεσήμανε.

Παράλληλα, απευθυνόμενη στις γυναίκες και τα κορίτσια υπογράμμισε ότι «είναι δυνατές και αξίζουν κάθε ευκαιρία», ενώ πρόσθεσε ότι «οι καλές μέρες είναι μπροστά μας, αν συνεργαστούμε».

Μετά το τέλος της ομιλίας της, εμφανώς συγκινημένη, φίλησε τον σύζυγό της και την κόρη της και αποχώρησε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ