Κοσμος

Υπουργός αποκάλεσε «φασιστάκι της πλάκας» τον πρόεδρο των Παραολυμπιονικών

Ο Σίμος Παλτσανιτίδης απαιτεί μια συγγνώμη από τον Χρ. Βερναρδάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
328507-678999.jpg
ATHOC / ΑΠΕ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Σίμος Παλτσανιτίδης, ζητεί από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Χριστόφορο Βερναρδάκη, να του ζητήσει «συγγνώμη» για τον χαρακτηρισμό «φασιστάκι». Ο πρόεδρος των Παραολυμπιονικών πρόσθεσε ότι δέχθηκε επίθεση επειδή έκανε κριτική στην κυβέρνηση.

Ο κ. Παλτσανιτίδης σχολίασε μια ανάρτηση του υπουργού στο Facebook  για την εξέγερση του «δουλοκτητικού αμερικανικού Νότου» και κλείνει με Ρεμπώ. «Αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σίγουρα καλά!!! ή μάλλον είναι πολύ καλά και πάνε πιο δεξιά από το δεξιά με τον δικό τους ρυθμό..Να προλάβουν να ξεπουλήσουν αξίες, ιδανικά, πατρίδα ,Έθνος, κυριαρχία, και να την κάνουν... ΝΤΡΟΠΗ ..», έγραψε ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραολυμπιονικών σε μια άκρως θεωρητική ανάρτηση.

«Το καλό με κάτι τέτοιες "δύσκολες" αναρτήσεις είναι ότι αποκαλύπτονται διάφοροι ρατσιστοειδείς τύποι  σαν και του λόγου σου...δεν ξέρω πώς παρεισέφρυσες στους "φίλους" μου, αλλά δικαιούσαι ένα μεγαλοπρεπές μπλοκάρισμα φασιστάκι της πλάκας....».

«Θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτικός όχι απέναντι σε έναν Παραολυμπιονίκη ή πρόεδρο Παραολυμπιονικών αλλά σε ένα απλό πολίτη», δήλωσε ο κ. Παλτσανιτίδης ο οποίος υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πριν από έναν χρόνο και παλιότερα έφτασε κοντά στο να γίνει ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

«Να του στείλω το βιογραφικό μου αν δεν θεωρεί υπερβολικό αυτό που έγραψε. Εμείς πάμε σε σχολεία και σηκώνουμε τη σημαία ψηλά με άτομα με αναπηρία. Αυτοί μου μείωσαν τη σύνταξη στα 35 ευρώ. Τους τα επιστρέφω σε στραγάλια», καταλήγει. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ