Κοσμος

Η αστυνομία ξέρει τι συνέβη στον μικρό Μπεν πριν από 25 χρόνια στην Κω

«Προετοιμαστείτε για το χειρότερο», είπαν στη μητέρα του παιδιού που όταν εξαφανίστηκε ήταν 21 μηνών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
324664-669571.jpg

«Προετοιμαστείτε για το χειρότερο», είπε η βρετανική αστυνομία στην Κέρι Νίνταμ, την τραγική μητέρα του μικρού Μπεν που χάθηκε από προσώπου γης πριν από 25 χρόνια στην Κω. Η βρετανική αστυνομία διατείνεται πως ο μόλις 21 μηνών τότε Μπεν καταπλακώθηκε από ένα εκσκαφέα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο και να θαφτεί κάτω από χώματα.

Ειδικές εγκληματολογικές ομάδες πρόκειται να αρχίσουν να σκάβουν σε δύο σημεία στο ελληνικό νησί κοντά στην περιοχή που εθεάθη για τελευταία φορά ο μικρός Μπεν ενώ έπαιζε κοντά στο σπίτι των παππούδων του.

Η εξέλιξη στην μέχρι σήμερα ανεξιχνίαστη υπόθεση του μικρού Βρετανού προέκυψε μετά τη μαρτυρία ενός φίλου ενός οδηγού εκσκαφέα, του Κωνταντίνου Μπάρκα, γνωστός κι ως Ντίνος, ο οποίος δήλωσε ότι εκείνος μπορεί να είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του παιδιού έπειτα από ατύχημα που συνέβη. Σύμφωνα με την Daily Mirror ο εργάτης που μπορεί να ευθύνεται για το θάνατο του Μπεν πέθανε από καρκίνο πριν από ένα χρόνο. Λίγους μήνες πριν από την άφιξη των επιθεωρητών της αστυνομίας του Νότιου Γιορκσάιρ στην Κω. Ο θάνατος του Μπεν φέρεται να αποδίδεται σε ένα ατύχημα. Η Κέρι Νίνταμ με δάκρυα στα μάτια κατηγορεί την αστυνομία για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην έρευνα. «Μου είπαν ότι πιθανότατα ο Μπεν είναι νεκρός και θαμμένος στην Κω. Δεν ψάχνουν για κάποιον που αγνοείται. Είναι πεπεισμένοι ότι είναι νεκρός. Θα μπορούσαν να με είχαν διαφωτίσει νωρίτερα. Θα μπορούσα να προχωρήσω με τη ζωή μου. Όλος αυτός ο εφιάλτης μπορούσε να είχε τελειώσει πριν από 25 χρόνια. Κι όμως με άφησαν να ελπίζω ότι το παιδί μπορεί να είναι ακόμα ζωντανό».

Τα σενάρια γύρω από την εξαφάνιση του μικρού Μπεν είναι αναρίθμητα. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα ο Μπεν, ενήλικας πια, εθεάθη σε εκκλησία στην Κύπρο ως μέλος κάποιας οικογένειας Ρομά.

Η οικογένεια του Μπεν ζει στο Σέφιλντ. Χάθηκε στις 24 Ιουλίου του 1991 στην Κω. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ