Κοσμος

Βρετανή τουρίστρια στην Ελλάδα εξομολογείται: Με βίασαν 110 άνδρες μέσα 22 ώρες

Την πούλησαν για σκλάβα του σεξ όταν ήταν 14 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317750-626023.jpg

Τον εφιάλτη έζησε για έξι χρόνια μια Βρετανή, όταν σε ηλικία 14 ετών ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές με τη μητέρα της.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 25χρονη σήμερα Μέγκαν Στίβενς στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail (σ.σ. δεν πρόκειται για το πραγματικό της όνομα), κατά τη διάρκεια της διαμονής της σε μια ελληνική παραθαλάσσια πόλη γνώρισε σε ένα μπαρ έναν Αλβανό ονόματι Τζακ. Η ίδια τώρα παραδέχεται πως ήταν «απελπισμένη για αγάπη» και ένιωσε κολακευμένη από την προσοχή του.

Η μητέρα της δεν είχε συμπαθήσει τον 22χρονο Τζακ του οποίου τα μάτια τα χαρακτήριζε «ψυχρά και σκληρά». Ωστόσο, επέτρεψε στην κόρη της να περνά χρόνο μαζί του στο μπαρ ενός Νίκου.

Όταν οι διακοπές τους πλησιάζαν προς το τέλος τους, η Μέγκαν κατάφερε να πείσει τη μητέρα της να μην επιστρέψουν και να μείνουν κι άλλο στην Ελλάδα. Καθώς οι ημέρες περνούσαν, ο Τζακ άρχισε να λέει στη Μέγκαν πως την αγαπά και πως έχει άρρωστη τη μητέρα του με καρκίνο στον θυρεοειδή και ότι δεν έχει χρήματα για τη θεραπεία. Λίγο μετά, πήρε τη Μέγκαν μαζί του στην Αθήνα, όπου διέμεναν σε ένα διαμέρισμα. Εκεί, έπεισε τη Βρετανή να πιάσει δουλειά ως χορεύτρια σε strip club, υποσχόμενος πως θα το έκανε αυτό μόνο για να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη θεραπεία της μητέρας του και πως μετά εκείνη θα σταματούσε τη δουλειά.

«Μισούσα το κάθε λεπτό κάθε βραδιάς που χόρεψα στο μπαρ και ποτέ δεν μπορούσα να βλέπω τα πρόσωπα των ανδρών που με κοιτούσαν να χορεύω» θυμάται η Μέγκαν, ωστόσο παραδέχεται ότι τότε ένιωθε «σαν ηρωίδα» επειδή βοηθούσε το αγόρι της να σώσει τη ζωή της μητέρας του.

Όταν τελικά, η μητέρα της Μέγκαν έφυγε για τη Βρετανία, η Μέγκαν κατάφερε και πάλι να την πείσει να την αφήσει να μείνει με τον Τζακ. Έπειτα από δύο εβδομάδες, την πήγε σε ένα μπαρ όπου τη γνώρισε σε έναν άνδρα ονόματι Λεόν, λέγοντάς της: «Αυτός είναι το νέο σου αφεντικό».

Οι δύο άνδρες μίλησαν στα ελληνικά και ο Λεόν έδωσε στον Τζακ έναν πάκο με χαρτονομίσματα, θυμάται η 25χρονη. Μετά, ο Τζακ της είπε στα αγγλικά: «Λοιπόν, κατάλαβες τι θα κάνεις από εδώ και πέρα, έτσι; Και είσαι χαρούμενη με αυτό;», η Μέγκαν τον λοξοκοίταξε και αυτός της απάντησε: «Σε αγαπώ, είναι εντάξει» και την πήρε από εκεί, οδηγώντας την σε ένα κτίριο γραφείων. Εκεί, της είπε να πάει στον τελευταίο όροφο, όπου στεγαζόταν ένα δικηγορικό γραφείο. Αφού ο δικηγόρος κλείδωσε την πόρτα του γραφείου την έσπρωξε σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα, όπου «υπήρχε έναν μονό κρεβάτι και ένα τρίποδο με μία κάμερα. Τρομοκρατήθηκα και είχα πειστεί ότι θα με δολοφονούσε και έβγαζα κραυγές με παράπονο, όπως κάνει ένα ανυπεράσπιστο ζώο».

«Ήμουν τόσο σοκαρισμένη που όλα έσβησαν μέσα στο μυαλό μου και νομίζω ότι μόλις ξεκίνησα να παλεύω με γύρισε πισώπλατα, μου τράβηξε τη φούστα, μου έσκισε τα εσώρουχα και μπήκε με τη βία μέσα μου. Ο πόνος ήταν απίστευτος, αλλά ήμουν τόσο τραυματισμένη που ούτε να κλάψω δεν μπορούσα» εξομολογείται. Ο δικηγόρος τη βίασε και δεύτερη φορά και μετά της έδωσε 50 ευρώ.

Εκείνη περίμενε πως όταν τα έλεγε αυτά στον Τζακ θα σοκαριζόταν, αλλά αυτός αντί να της ζητήσει συγγνώμη, της υποσχέθηκε πως αυτό δεν θα το κάνει για πολύ καιρό και θα σταματήσει όταν μαζέψουν αρκετά χρήματα για να κάνουν οικογένεια, να αγοράσουν αυτοκίνητο και σπίτι. Η Μέγκαν έπαθε υστερία και έβαλε τα κλάματα ζητώντας να πάρει στο τηλέφωνο τη μητέρα της, αλλά ο 22χρονος δεν της το επέτρεψε και τη χτύπησε άγρια.

Από τότε και για έξι ολόκληρα χρόνια, έως το 2009, οπότε και κατάφερε να δραπετεύσει, η Μέγκαν είχε μεταπωληθεί σε αρκετούς δουλεμπόρους οι οποίοι την εξανάγκαζαν να κοιμηθεί με 50 άνδρες κατά μέσο όρο κάθε ημέρα, ενώ μία φορά, μέσα σε 22 ώρες είχε βιαστεί από 110 άνδρες.

Σήμερα, η Μέγκαν ζει κάπου στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά δεν αποκαλύπτει την πόλη, καθώς τρέμει πως μπορεί να την εντοπίσει το κύκλωμα των δουλεμπόρων και να κάνει κακό στην οικογένειά της. Η ίδια έγραψε την ιστορία της σε ένα βιβλίο που ονομάζεται «Bought & Sold» το οποίο υπογράφει με ψευδώνυμο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ