Κοσμος

Πέθανε ο σύζυγος της Σελίν Ντιόν

Σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από 20χρονη μάχη με τον καρκίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317352-625544.jpg

Ο σύζυγος και μέντορας της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελί πέθανε έπειτα από 20χρονη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 73 ετών.

Τον θάνατό του τον ανακοίνωσε η ομάδα που διαχειρίζεται τους λογαριασμούς της τραγουδίστριας στο Facebook και στο Twitter γράφοντας τα ξημερώματα της Παρασκευής σε γαλλικά και αγγλικά: Ο Ρενέ Ανζελί απεβίωσε σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Λας Βέγκας έπειτα από μια μακριά και γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανζελί, παραγωγός και κυνηγός ταλέντων στον χώρο της μουσικής από το γαλλικό τμήμα του Καναδά, με συριακή καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του, είχε ανακαλύψει τη Σελίν Ντιόν όταν ακόμα εκείνη ήταν 12 ετών. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και περίμεναν να ενηλικιωθεί η τραγουδίστρια για να προχωρήσουν. Το 1994 παντρεύτηκαν, ενώ το 1999 όταν διαγνώσθηκε στον Ανζελί η νόσος, η Ντιόν στο απόγειο της καριέρας της αποφάσισε να αποσυρθεί και να στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τον σύζυγό της. Η ίδια επέστρεψε στο προσκήνιο το 2002, αλλά το 2014 σταμάτησε για έναν χρόνο τις εμφανίσεις της και πάλι, καθώς η υγεία του Ανζελί είχε χειροτερέψει. Το 2015 ξεκίνησε να εμφανίζεται στο Λας Βέγκας, χωρίς όμως να κάνει περιοδείες, που θα την κρατούσαν μακριά από τη συζυγική εστία.

Οι δυο τους απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ρενέ-Σαρλ το 2001 και τα δίδυμα Νέλσον και Έντι το 2010, ενώ ο μάνατζερ έχει έναν γιο και μια κόρη από προηγούμενους γάμους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ