Κοσμος

Κύπριος βουλευτής προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία κάτω από τη φούστα συναδέλφου

Αντίποινα» γιατί εκείνη τον απαθανάτισε να καπνίζει σε αίθουσα της βουλής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316578-624536.jpg

Ένα απίστευτο περιστατικό στην κυπριακή βουλή αναφέρει το σάιτ Φιλελεύθερος σε σημερινό του δημοσίεμα. Στο περιστατικό εμπλέκονται οι βουλευτές Ανδρέας Κυπριανού και Ειρήνη Χαραλαμπίδου, των κομμάτων ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ αντίστοιχα. 

Το σάιτ αποκαλύπτει όλη την έκθεση της αστυνομίας για το περιστατικό και διαβάζοντάς την δεν ξέρεις αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Μεταξύ άλλων ο Κυπριανού αποκάλεσε την Χααραλαμπίδου «τσουλί» και εκείνη «ανθρωπάκι του υποκόσμου».  Ενδεικτικά παραθέτουμε συμπεράσματα της έκθεσης: 

- Σε κάποιο στάδιο, οι Ανδρέας Κυπριανού και Φύτος Κωνσταντίνου προχώρησαν προς το παράθυρο της αίθουσας και άναψαν τσιγάρο. Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου φωτογράφισε τους δύο βουλευτές με το κινητό της τηλέφωνο. Την αντιλήφθηκε η Θεοδώρα Βασιλείου (γραμματέας) και έγνεψε προς τους δύο βουλευτές για την κίνηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου. Ο Φύτος Κωνσταντίνου άρχισε να γελά, ενώ ο Ανδρέας Κυπριανού ζητούσε εξηγήσεις, σε έντονο ύφος, από την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία του απαντούσε.

- Με βάση το ηχητικό υλικό, την ώρα που μιλούσε ο Άριστος Δαμιανού, ο Aνδρέας Κυπριανού της είπε: «Εγώ δεν συμμετέχω πλέον. Με συναδέλφους που φωτογραφίζουν τους συναδέλφους τους δεν έχω τίποτε να πω. Θα βκω να κάμω δηλώσεις ότι η κ. Χαραλαμπίδου είναι ενάντια των Οδηγιών της GRECO». Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου του είπε: «Ανθρωπάκια σαν εσένα και τον Θεμιστοκλέους ξέρω πολύ καλά να τα χειρίζομαι». Τότε ο Ανδρέας Κυπριανού της είπε: «Ανθρωπάκια; Ανθρωπάκια; Ρε τσουλί που εννά πεις για ανθρωπάκια».

- Αμέσως μετά, ο Ανδρέας Κυπριανού κινήθηκε προς το μέρος που βρισκόταν η Ειρήνη Χαραλαμπίδου και τοποθέτησε το κινητό του τηλέφωνο κάτω από το φόρεμά της και προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία.

- Προκλήθηκε ένταση και, σε κάποιο στάδιο, ο Ανδρέας Κυπριανού είπε στην Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Σβήσε τη φωτογραφία να πάμε πάτσι».

Μέσα από τις καταθέσεις που λήφθηκαν, η Αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι:

- Επιβεβαιώνεται ότι οι βουλευτές Ανδρέας Κυπριανού και Φύτος Κωνσταντίνου κάπνιζαν εντός της αίθουσας «Λεμεσός».

- Ο πρόεδρος της Επιτροπής Νίκος Νικολαΐδης, ο βουλευτής Άριστος Δαμιανού, οι κοινοβουλευτικοί συνεργάτες Γιάγκος Σωκράτους, Ιωάννα Φικάρδου και Χρυσάνθη Λοΐζου ανέφεραν ότι ο βουλευτής Ανδρέας Κυπριανού κινήθηκε προς το μέρος της Ειρήνης Χαραλαμπίδου χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο, επιχειρώντας να βγάλει φωτογραφία κάτω από το φόρεμα της Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Φωτογραφία: Ανδρέας Κυπριανού & Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Πηγή: Φιλελεύθερος 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.