Κοσμος

Μοτοσικλετιστές αποτρέπουν λεηλασίες

Με επίκεντρο μια παμπ, βοηθάνε την αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316349-623842.jpg

Oργανωμένες ομάδες από λέσχες μοτοσικλετιστών αποτρέπουν νυχτερινές λεηλασίες και ληστείες στο Μπράντφορντ (Γιόρκσιρ βόρειας Αγγλίας, Βρετανία), που έχει βυθιστεί μερικά κάτω από τα λασπόνερα, μετά από πλημμύρες.

Λεπτομερέστερα, επίκεντρο της πρωτοβουλίας είναι η παμπ του 57άχρονου κ. Λόιντ Σπένσερ «The Northern» («Ο Βόρειος») . Από κει, λέσχες μοτοσικλετιστών («Drifters», «Broken Bones», «Nuntaii Mortis», «Pyratz» και άλλοι) εξορμούν κάθε νύχτα σε συνοικίες όπου η ηλεκτροδότηση δεν έχει αποκατασταθεί, βοηθώντας την αστυνομία, που αδυνατεί να εποπτεύσει τα πάντα.

«Τη νύχτα, τα πάντα έχουν ερημώσει. Ο κόσμος εργάζεται όλη την ημέρα για να καθαρίσει, το βράδυ επομένως είναι εξουθενωμένοι. Έχουν βγάλει τα πράγματά τους στο πεζοδρόμιο. Στο Χέμπντεν Μπριτζ η ηλεκτροδότηση δεν έχει αποκατασταθεί, επικρατεί μαύρο σκοτάδι, μια πραγματική εμπόλεμη ζώνη… Σταματήσαμε ένα ή δύο φορτηγά, έφυγαν αφήνοντας πίσω όλο το περιεχόμενό τους.Όλοι μας είμαστε μεγαλόσωμοι. Επομένως όταν μας δουν να καταφτάνουμε, γενικά το βάζουν στα πόδια… Στην αρχή ο κόσμος μας αντιμετώπιζε με δυσπιστία, όμως τώρα μας προσφέρει τσάι. Μια γυναίκα μάς πρόσφερε ακόμα και παραδοσιακά σάντουιτς με τηγανητές πατάτες», είπε ο κ. Σπένσερ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ